PROJECTES DE CREACIÓ I COMUNITAT

Una altra línia que defineix el nostre espai és la motivació i el compromís de potenciar la creació escènica amb perspectiva comunitària. En aquesta direcció desenvolupem i recolzem projectes que potencien el teatre com a eina de cohesió social i que treballen al voltant de valors compartits com la interculturalitat, la integració i la creativitat. Projectes que requereixen un model de gestió basats en la comunitat i que generen un procés col·lectiu d’intercanvi de coneixements i de recursos. Projectes que fomenten els sentiments de comunitat, de xarxa i de riquesa, en el sentit més ampli de la paraula.

PI(È)CE

Projecte comunitari, intergeneracional i multicultural de creació col·lectiva que, des de l’any 2011, treballa amb gent gran i adolescents de diferents instituts del barri del Raval i Poble Sec sota la direcció de la coreògrafa Constanza Brncic i el dramaturg Albert Tola.

ASSAJAR ÉS DE COVARDS

Assajar és de covards és una lectura dramatitzada, un concert i una jam session actoral en la mateixa vetllada. Una sessió irrepetible on es proposa a diferents actors, directors, músics, fotògrafs, dramaturgs i fins i tot al públic la bogeria de fer un salt al buit… i caure dempeus. Tots ells es coneixen 2 hores abans que comenci la sessió i és aleshores quan el director/a prepara les lectures amb els intèrprets, amb la col·laboració de l’equip musical, mentre el fotògraf i/o realitzador ho enregistra tot. Assajar és de covards és un autèntic pollastre produït i presentat per la Cia Casa Real un dilluns al mes.

PRESENTAT I PRODUÏT PER:

OKUPA RAVAL

Okupa Raval pretén el que el seu propi nom indica: ocupar el barri, fer sortir el teatre de la seva intimitat i transitar per espais comuns i col·lectius, per tal de convertir-los en espais nous i generadors d’històries que retraten una realitat també comuna i col·lectiva.

Perquè entenem el teatre com un art transformador, mobilitzador social, generador de reflexió del pensament col·lectiu. Volem retratar-ne la seva singularitat i alhora convidar al públic a guaitar amb nous ulls en aquest mirall de la societat actual.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

You have Successfully Subscribed!