EDUCACIÓ I CULTURA

El Tantarantana presenta una oferta formativa continuada i destinada als professionals de les arts escèniques. En un procés de treball conjunt entre l’equip del Tantarantana i les companyies, es planteja una relació de formacions impartides per professionals especialitzats amb l’objectiu de reforçar aquelles necessitats artístiques i tècniques detectades a l’hora de desenvolupar projectes concrets. D’aquesta manera, oferim un valor pedagògic afegit als diferents processos creatius, enfortint i professionalitzant els aspectes a treballar de les nostres companyies residents.

Alguns dels projectes més destacats que hem fet durant aquests anys han sigut: Assaltem l’escenari de la mà de Mireia Gubianas, Hola teatre amb la companyia Dara o el projecte Jo davant del públic amb Isidre Montserrat. Enguany, però, ens centrem en el projecte d’educació i cultura en el batxillerat artístic de l’ES Milà i Fontanals.

Actualment, el Teatre Tantarantana compta amb dos projectes d’Educació i cultura en col•laboració amb l’Institut Públic d’Eso i Batxillerat d’Arts Escèniques Milà i Fontanals, situat just al costat del Teatre.

BATXILLERAT D’ARTS ESCÈNIQUES

Pel que fa al Batxillerat en arts escèniques, Tantarantana col•labora amb l’assignatura d’interpretació de primer: diferents professionals en actiu al nostre teatre imparteixen aquesta assignatura anual, que suposa el contacte directe de les i els alumnes amb l’espai i escènic i l’equipament tècnic d’un teatre professional.

PIECE-EDUCATIU

L’altre projecte d’educació i cultura de Tantarantana, iniciat el 2011 és el Piece-educatiu, un programa de teatre comunitari intergeneracional i intercultural que reuneix alumnes de l´aula d´acollida, alumnes d’Eso i gent gran del barri.  Piece-educatiu ha quedat aturat aquesta temporada per motius de protocols sanitaris dins de les aules, però esperem poder-lo tornar a reprendre ben aviat.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

You have Successfully Subscribed!