PRODUCCIONS PRÒPIES

Al Tantarantana, mitjançant les nostres produccions pròpies, hem estat testimonis i partíceps de l’evolució de les arts escèniques, tant en el nostre país com en l’escena internacional. Al llarg de la nostra història, hem produït espectacles d’autors i directors contrastats, però també hem acollit i visibilitzat a les noves autories i direccions recolzant les produccions de joves companyies. Amb una trajectòria de més de 25 anys, ens hem consolidat com a productora teatral i hem convertit la producció de nous espectacles  en un dels nostres punts forts.

HISTÒRIC

LA SRA. OLIVER

Teatre Tantarantana – Ícaro Teatre
DEL 5 AL 30 D’OCTUBRE 2016

Un fill responsable, una mare despreocupada i un pare gran, de gustos peculiars i carregat de manies al qual no li agrada que li diguin què ha de fer. Tots tres conformen una família amb una relació distant, on cadascú amb el pas del temps ha après a sobreviure a la seva manera. Separats des de fa anys, una malaltia els farà retrobar-se per última vegada per intentar tancar les ferides que fa temps els acompanyen com un mal perfum. Aquesta trobada canviarà per sempre la mirada que tenien els uns dels altres.

Espectacle en català | Durada 80′

 

ICAROTEATRE.COM

 

 

ELS PASTORETS DE LA MARTINA

Teatre Tantarantana – Dara
DEL 17 DE DESEMBRE AL 8 DE GENER 2016

Satanàs, el dimoni, torna a fer de les seves i travessa un portal màgic per anar més de 2000 anys enrere i provar d’acabar d’una vegada per totes amb el Nadal. Però aquest portal és a l’habitació de la Martina, que aquest any està trista perquè ha perdut el seu gos, el Rovelló. I, sense saber per què, la Martina acaba viatjant al passat i es converteix en la protagonista d’un viatge en el què, amb l’ajuda d’un nou amic pastor, plantaran cara als plans del dimoni i lluitaran per salvar el Nadal. Ho aconseguiran?

Espectacle en català | Teatre musical | Durada 55′

 

DARATEATRE.COM

 

SHENZHEN SIGNIFICA INFERN

Teatre Tantarantana – Àrsenic Creacions – Grec Festival de Barcelona 2018
DEL 6 AL 29 DE JULIOL 2018

Quatre obrers d’una fàbrica de components electròniques han de passar una sèrie de proves i exàmens. Ho fan per guanyar un petit premi o senzillament per no perdre el seu lloc de treball. Per una hora estaran a la mercè d’una examinadora sense compassió que els sotmetrà a tota mena de prova i pressió psicològica. Shenzhen significa infern és una crítica de les condicions de treball, a la globalització que no ha creat el paradís que ens venien fa unes dècades, sinó que ha creat més precarietat, ha abaixat els sous i ha escampat el poder absolut de les empreses sobre qualsevol llei o control, deixant-nos amb una sensació de contínua inseguretat.

Espectacle en català | Durada 70′

ARSENICREACIO.COM

 

 

MONSTER. DE PROP NINGÚ ÉS NORMAL

Teatre Tantarantana – Àrsenic Creacions
DEL 24 DE GENER AL 17 DE FEBRER 2019

Monster és una comèdia àcida, divertida i tendra sobre la necessitat d’acceptar-nos així com som, sense intentar adherir a canons establerts ni complaure les persones que ens envolten. Som animals estranys, amb les nostres manies i els nostres defectes, no encaixem amb els canons de la publicitat, però això vol dir que estem vius. Entendre aquesta senzilla veritat ens pot treure la por i fer-nos immensament més feliços.

Espectacle en català i castellà | Durada 95′

ARSENICREACIO.COM

 

 

GERMANES

Teatre Tantarantana – Àrsenic Creacions
Text de Wajdi Mouawad. Inspirat per Annick Bergeron i Nayla Mouawad.
DEL 13 DE FEBRER AL 8 DE MARÇ 2020

La Geneviève, una advocada experta en conflictes internacionals, es veu obligada a passar la nit en una habitació d’hotel. Mentre espera que la tempesta de neu acabi a l’exterior, no s’imagina tot el que està a punt de passar dins de l’habitació 2121 i que desembocarà en una fortuïta trobada amb la Layla, perit d’una companyia d’assegurances.

Espectacle en català | Durada 80′

ARSENICREACIO.COM

 

 

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

You have Successfully Subscribed!