PRODUCCIONS PRÒPIES

Al Tantarantana, mitjançant les nostres produccions pròpies, hem estat testimonis i partíceps de l’evolució de les arts escèniques, tant en el nostre país com en l’escena internacional. Al llarg de la nostra història, hem produït espectacles d’autors i directors contrastats, però també hem acollit i visibilitzat a les noves autories i direccions recolzant les produccions de joves companyies. Amb una trajectòria de més de 25 anys, ens hem consolidat com a productora teatral i hem convertit la producció de nous espectacles  en un dels nostres punts forts.

HISTÒRIC

LA SRA. OLIVER

Teatre Tantarantana – Ícaro Teatre
DEL 5 AL 30 D’OCTUBRE 2016

Un fill responsable, una mare despreocupada i un pare gran, de gustos peculiars i carregat de manies al qual no li agrada que li diguin què ha de fer. Tots tres conformen una família amb una relació distant, on cadascú amb el pas del temps ha après a sobreviure a la seva manera. Separats des de fa anys, una malaltia els farà retrobar-se per última vegada per intentar tancar les ferides que fa temps els acompanyen com un mal perfum. Aquesta trobada canviarà per sempre la mirada que tenien els uns dels altres.

Espectacle en català | Durada 80′

 

ICAROTEATRE.COM

 

 

ELS PASTORETS DE LA MARTINA

Teatre Tantarantana – Dara
DEL 17 DE DESEMBRE AL 8 DE GENER 2016

Satanàs, el dimoni, torna a fer de les seves i travessa un portal màgic per anar més de 2000 anys enrere i provar d’acabar d’una vegada per totes amb el Nadal. Però aquest portal és a l’habitació de la Martina, que aquest any està trista perquè ha perdut el seu gos, el Rovelló. I, sense saber per què, la Martina acaba viatjant al passat i es converteix en la protagonista d’un viatge en el què, amb l’ajuda d’un nou amic pastor, plantaran cara als plans del dimoni i lluitaran per salvar el Nadal. Ho aconseguiran?

Espectacle en català | Teatre musical | Durada 55′

 

DARATEATRE.COM

 

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

You have Successfully Subscribed!