AMICS I AMIGUES DEL TANTARANTANA

Una part important dels espectadors fidels a les propostes que ofereix el teatre el formen els Amics i Amigues del Tantarantana.

Per fer-se amic simplement has d’omplir el formulari que trobaràs en aquesta mateixa pàgina amb les teves dades i rebràs un mail amb el carnet digital per tal que el portis sempre al mòbil. Si, a més, vols tenir el carnet físic el podràs demanar a la taquilla del Teatre qualsevol dia abans de les funcions, obrim a partir de 45 minuts abans, i te’l prepararem per a la propera vegada que vinguis. Recorda que has de ser major de 14 anys per poder ser Amiga o Amic ja que hauràs de ser responsable de la compra d’entrades. Les nenes i nens petits no podran tenir el carnet perquè no seran ells qui compraran ni gestionaran les entrades.

Però… Quins avantatges té?

– Preu amb descompte: 2 entrades programació d’adults.
– Preu amb descompte: 4 entrades programació familiar.
– Tractament preferent a l’hora de rebre informació.
– Exclusives sobre promocions i activitats especials.
– Pel teu aniversari et convidem al teatre. Durant el mes del teu aniversari et convidem a una funció, a la que tu escullis. Només t’has de posar en contacte amb nosaltres a través del correu taquilles@tantarantana.com per sol·licitar-ho.

ATENCIÓ! El carnet us arribarà en format digital un cop haguem tramitat la vostra gestió, no us arribarà de forma immediata.

Vull ser Amic Tantarantana per la programació de:

11 + 3 =

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

You have Successfully Subscribed!