Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton email-tantarantana-botton  CAT | CAS 

MARS JOAN

LAS MADRES PRESAS

VOLA PLOMA

Prev Next

Teatre Tantarantana - Programació

MARS JOAN

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Dara (Catalunya)

DE L'1 AL 26 DE FEBRER

 

Agafaries un bitllet sense tornada direcció als teus somnis? Què faries si els plans de la teva parella l'allunyen de tu? Ets allà on volies ser? Entendries per què algú vol canviar de planeta? El Joan vol agafar el bitllet a Mart, encara que li costi passar per un reality show, i a ell i als del seu voltant els hi tocarà preguntar-s'ho tot.

 

LAS MADRES PRESAS

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Pilar Martínez

DEL 23 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ

 

Las madres presas és la crònica real d'uns fets que no apareixen en els llibres d'història. Dues mares, Josefa i Aurora, que represaliades durant la postguerra, es van conèixer a la presó i van lluitar juntes per treure a les seves famílies de la misèria i la repressió. Un homenatge a totes aquestes dones anònimes que amb la seva resistència van vèncer, tot i pertànyer al bàndol dels vençuts.

 

VOLA PLOMA

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Periferia Teatro (Múrcia)
FEBRER 4 | 5 | 11 | 12 | 18 | 19 | 25 | 26

El Robin és un ocell que vivia feliç a la seva gàbia, fins que un dia va tenir un somni. La gàbia es va obrir i el Robin, per fi, va obrir les ales i va volar. Va buscar per aquí i per allà, però no va trobar cap ocell. Tots havien desaparegut, però el Robin va decidir anar mes enllà del que ningú ha imaginat per tal de trobar-los. Premi al millor espectacle de teatre de titelles al Festival Internacional de Titelles de Tolosa TITIRIJAI 2015.

FAIRFLY

icon adults ADULTS - BAIXOS22
Logo png ciclo

La Calòrica (Catalunya) 
DE L'1 AL 26 DE MARÇ

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERE. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixéssim estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

Febrer 2017
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Newsletter

Logo png ciclo 

  

   Banner ticket