Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

2013 - 2014

JO DE MAJOR VULL SER FERMÍN JIMÉNEZ

icon adults ADULTS
IV CICLE COMPLICITATS EN XARXA
DEL 20 AL 22 DE SETEMBRE

Jo de major vull ser Fermín Jiménez parla de la necessitat de treballar en la societat actual, la imposició –generalment social- de dedicar més hores a treballar que a qualsevol altra activitat ociosa, lúdica, familiar, etc.

icon adults ADULTS
IV CICLE COMPLICITATS EN XARXA
DEL 20 AL 22 DE SETEMBRE DE 2013
Espectacle en valencià
Durada: 80'
Divendres i dissabte a les 21h. Diumenge a les 19h

Jo de major vull ser Fermín Jiménez parla de la necessitat de treballar en la societat actual, la imposició –generalment social- de dedicar més hores a treballar que a qualsevol altra activitat ociosa, lúdica, familiar, etc. De com no parem mai de construir, de generar, de crear, quan estem envoltats d'excedents, únicament que mal repartits. Es planteja irònicament la necessitat de temps lliure, en un temps en el que molta gent és l'únic que té.

Jo de major vull ser Fermín Jiménez és una oda als temps morts, a l'avorriment, a viure amb tranquil·litat i bon humor, a prendre's les coses amb filosofia i creativitat. És una oda a la vida, a gaudir de la vida, dels amics, de la família, de les aficions, de les coses que realment ens omplin. És un intent teatral d'emular Fermín Jiménez, un personatge que sap viure molt millor que ells.

El Pont Flotant (Com. Valenciana)

Creació: El Pont Flotant

Intèrprets: Àlex Cantó, Jesús Muñoz

Equip de producció
Il·luminació: Àlex Cantó i Marc Gonzalo
Disseny d’escenografia: Joan Collado
Realització d’escenografia: Santi Montón
Disseny Gràfic: Joan Collado
Audiovisuals i instal·lació: El Pont Flotant i Fermín Jiménez
Fotografia: José Ignacio de Juan 

Agraïments: Daniel Abreu

Una producció El Pont Flotant

Amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana – Teatres de la Generalitat, Ministerio de Educación, Cultura y Deportes – INAEM i l’Ajuntament de València. 

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos