Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

2013 - 2014

OBAGA

icon adults ADULTS
DEL 13 AL 24 DE NOVEMBRE DE 2013
Espectacle en català
Durada: 80'
De dimecres a dissabte a les 21h. Diumenge a les 19h


Tomás es troba en una crisi personal i econòmica que fa que les seves decisions de futur siguin fruit d'una indecisió constant. Un penell que gira allà on el vol fer girar el vent. Però l'aire al Pirineu és fred i canviant i un cop fort el durà a una espiral de corrupció, amor i acció que el relaciona amb els ambients més corruptes de la societat i amb líders del contraban transfronterer. Una experiència que el canviarà per sempre.

Obaga és l'adaptació teatral de la novel•la homònima d'Albert Villaró alhora adaptada de la realitat quotidiana i veraç dels Pirineus als anys 90. Una comèdia amarga on el context rural i proper dels Pirineus posa un mirall davant el fons més fosc i primari de la societat catalana per ensenyar la corrupció política, econòmica i administrativa actual des d'un altre punt de vista.

Cia. Torb Teatre (Catalunya)

Text: Albert Villaró

Dramatúrgia: Aina Tur

Direcció: Ester Nadal

Intèrprets: Joel Pla, Maria Bosom

Equip de producció
Composició musical: Lluís Cartes
Utilleria: María de Frutos
Disseny d'il·luminació: David Bofarull
Tècnic d'il·luminació: Edgar Monreal

 

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos