Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

2013 - 2014

LA TIGRESA Y OTRAS HISTORIAS

icon adults ADULTS
DEL 27 DE NOVEMBRE AL 8 DE DESEMBRE DE 2013

Tres textos plens d'humor, humanitat, tendresa i lucidesa escrits pel gran dramaturg i Premi Nobel Darío Fo. Els contes contenen una explicació general del món, on caben tot el mal i tot el bé, i on es troba sempre la senda per trencar amb els més terribles encanteris.

icon adults ADULTS
DEL 27 DE NOVEMBRE AL 8 DE DESEMBRE DE 2013
Espectacle en castellà
Durada: 95' (amb entreacte)

Preu: Una comèdia que no té preu. Taquilla Inversa, paga a la sortida el que et sembli just.
Reserves: 93 441 70 22 - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

De dimecres a dissabte a les 21h. Diumenge a les 19h

L'espectacle està integrat per tres històries: 'La tigresa', 'El primer milagro del Niño Jesús' y por último 'Ícaro y Dédalo'. La primera és una antiga rondalla oriental que Fo va veure representar un vell camperol en la perifèria de Xangai. En ella es narra la peripècia d'un soldat de l'Exèrcit Popular Xinès, ferit en una emboscada durant la Llarga Marxa, i com va sobreviure refugiant-se en una cova en la qual vivia una enorme tigressa al costat del seu cadell. La segona està inspirada en un dels abundants evangelis apòcrifs i ens explica un curiós episodi de la infància de Jesús en Yaffa. L'última de les tres, explica com Dédalo i el seu fill Ícar busquen la sortida del laberint que el mateix Dédalo havia construït per ordre del rei Minos de Creta. Ho aconsegueixen construint unes ales que els permeten volar.

Producciones Teatrales Colaterales (Com. Madrid)

Text: Darío Fo

Direcció
: José A. Ortega

Intèrprets
: Julián Ortega

Equip de producció
Il·luminació: Felipe Ramos
Traducció "La Tigresa": Carla Matteini
Traducció "Otras Historias": Joan Casas
Realització Màscara: Miriam ratés (Vidas de Alambre)
Vestuari: itx
Disseny Cartell: Gerard Magri
Fotografies: Chicho
Producció: Gloria Muñoz i José Antonio Ortega • Producciones Teatrales Colaterales s.l. 

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos