Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

2013 - 2014

EL BAVASTELL ANTIC

icon escoles ESCOLES
Galiot Teatre
GENER 14 | 15 | 21 | 22
P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Un pobre pagès és expulsat del regne per que no ha pagat els deutes de les terres. Escapat amb una antiga carreta i un conjunt de velles finestres de la seva casa, construeix un petit teatret ambulant amb que començarà un viatge per diferents pobles explicant les aventures del seu antic reialme.

icon escoles ESCOLES
Galiot Teatre
GENER 14 | 15 | 21 | 22
P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Tècnica: Titelles de guant i teatre d'objectes
Espectacle en català
Duració: 50'

Horaris: matí 9:45h · 11h
Preu: 6€ per sessió/alumne (els educadors no paguen)

Un rei que regna en una gran vall decideix un bon dia des del seu castell i poble, expulsar un pobre pagès que no ha pagat els deutes de les terres. Escapat amb una antiga carreta i un conjunt de velles finestres de la seva casa, construeix un petit teatret ambulant amb que començarà un viatge per diferents pobles explicant les aventures del seu antic reialme. Valors: Es pretén fomentar la capacitat de l’infant perquè a través d’un espectacle faci un viatge en el temps on aprendrà diferents oficis antics. Diferents i petites històries molt vives que motivaran la imaginació i la creativitat de l’infant i que, en més d’una ocasió serà l’encarregat de resoldre el final de l’escena.

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos