Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

2013 - 2014

LOS HIJOS DE LAS NUBES

icon adults ADULTS
DEL 9 AL 12 DE GENER DEL 2014

"Los hijos de las nubes" es una obra que tracte sobre els exiliats, sobre els nomades, sobre gent que camina. És una manera de fer batalla, és una manera d'estar en batalla a través de la poesía, del teatre.

icon adults ADULTS
DEL 9 AL 12 DE GENER DEL 2014

Horaris sessions: de dimecres a dissabte 21h - diumenge 19h
Preus: dimecres a divendres 15€ - resta de dies 18€

Duració: 65'
Espectàcle en castellà

"Los hijos de las nubes" és una obra que tracta sobre els exiliats, sobre els nomades, sobre gent que camina. "Los hijos de las nubes" és el nom que se li dona als nomades beduins que, com els bíblics Adan i Eva, o el propi Moisés, caminen constantment buscant aigua i els medis necessaris per a la seva supervivència en el desert. Ja sigui perque ha sigut expulsat del Paraís o perque el Paraís els ha sigut promés. Partint d'una experiència personal, relata el conflicte en el qual està inmers el poble saharaui i la relació d'aquest conflicte amb el passat inmediat d'Espanya. "Los hijos de las nubes" és una forma de fer batalla, és una forma d'estar en batalla a través de la poesia, del teatre.

 Una producció de Abiosis Teatro

Autoria: Lola Blasco
Diecció: Julián Fuentes Reta
Dramatúrgs: Miquel Insua, Borja Maestre i Delia Vime.

Diseny d'il·luminació: Jesús Almendro
Disseny: Lina Ávila

 

 

 

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos