Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

2013 - 2014

SIGUE LA TORMENTA

icon adults ADULTS
DEL 15 AL 19 DE GENER DEL 2014

Nathan Golding,jove i existós director de teatre, vol mostrar El Rey Lear de W. Shakespeare en un dels teatres més coneguts de la ciutat de Berlín.Per encarnar al personatge protagoniste visita a Theo Steiner, actor retirat i desaparegut fa uns vint-i-cinc anys.

icon adults ADULTS
DEL 15 AL 19 DE GENER DEL 2014

Horaris sessions: dimecres a dissabtes 21h - diumenges 19h
Preus: dimecres a divendres 15€ - la resta de dies 18€

Duració: 80'
Espectàcle en Castellà

Nathan Golding,jove i existós director de teatre, vol mostrar El Rey Lear de W. Shakespeare en un dels teatres més coneguts de la ciutat de Berlín.Per encarnar al personatge protagoniste visita a Theo Steiner, actor retirat i desaparegut fa uns vint-i-cinc anys.Steiner viu en absoluta soletat en una remota granja en la Borgoña Francesa. En aquesta troballa, desenvolupant sota la tormenta, els dos protagonistes iniciaran un viatge vital i esencial que ens desvetllera alguns episòdis del passat de Steiner i del present de Goldring.

 Una producció de Tranvía Teatro

Autor: Enzo Cormann
Diecció i posada en escena: Cristina Yáñez
Actors: Mariano Anós i Miguel pardo

 

 

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos