Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

2013 - 2014

CONTES DEL CEL

icon infantils INFANTIL
DEL 5 AL 27 D'ABRIL DEL 2014

"Fantàstic i poètic viatge [...] 'Contes del cel' és un bonic espectacle que ens convida, a través de tres contes, a un imaginatiu, fantàstic i poètic viatge per diversos elements i éssers vius que viuen i viatgen pel cel."

Horaris sessions: dissabtes 18h – diumenges i festius 12h
Preu: 8,50€ - preu grups 7€

Duració: 55'
Espectàcle en català

XIRRIQUITEULA TEATRE us proposa un espectacle que el puguin gaufir nens i nenes a partir de tres anys. Una proposta amb músiques i cançons escrites i arranjades especialment per a aquesta producció. Un espectacle d'actors i manipulacions, on els elements i els titelles de grand dimensions capten l'atenció del públic per endinsar-nos en les diferents històries.

Els actors viuen i escenificaran tres contes. Tots ells tenen en comú "el cel". Els seus protagonistes són un núvol que no sap on anar a ploure, una lluna juganera i coqueta que vol ser tastada per els animals i un sol que ha decidit fer festa i no sortir a il·luminar i escalfar la terra.

El punt de partida són dos amics que es troben i comencen a jugar tot representant els contes. Els mateixos actors es transformaran en ocells, lluna, sol, illa, núvol i molts altres personatges clarament caracteritzats amb el vestuario o els complements d'attrezzo segons cada cas.

Una producció de XIRRIQUITEULA TEATRE

Producció: Daniel Carreras
Actors: Rut Bertran i Marc Brualla

Disseny d'escenografia, attrezzo i vestuari: Iolanda Llansó
Confecció i construcció: El Talleret de l'Espectacle
Músiques: David Pérez
Arranjaments: Juanjo Verdú
Il·luminació: Daniel Carreras
Col·laboradors: Maria TObias, Sara Bertran

En col·laboració amb el Centre de les Arts Escèniques de Badalona i l'Ajuntament de Badalona

 

 

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos