Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

2013 - 2014

CONSEJOS DE UN DISCIPULO DE MORRISON A UN FANATICO DE JOYCE

icon adults ADULTS
DEL 13 AL 30 MARÇ DE 2014 (DIJOUS 27 NO HI HA FUNCIÓ)

CONSEJOS del escriptor Roberto Bolaño narra les desventures d'Ángel Ros i d'Ana Ríos Ricardi durant un sagnant estiu en la Barcelona de principis dels anys 80. Està dirigida per Félix Pons i interpretada per Nao Albet i Clàudia Benito.


DEL 13 AL 30 DE MARÇ DE 2014
(DIJOUS 27 NO HI HA FUNCIÓ)

Duració: 90'
Espectàcle en castellà

Horaris sessions: de dimecres a dissabtes 21h - diumenges 19h
Preus: de dimecres a divendres: 15€ - dissabte i diumenge: 18€

CONSEJOS narra les desventures d’Ángel Ros (català, 29 anys) i d’Ana Ríos Ricardi (sud-americana, 22 anys) durant un sanguinari estiu en la Barcelona de principis dels anys 80. Àngel, el narrador, és un escriptor fracassat, cineasta aficionat i baixista ocasional en una orquestra tropical, que coneix a Ana en un dels seus concerts. S’enamoren.A partir de llavors, la sud-americana arrastrarà a l'Àngel a una veloç i irrefrenable carrera delictiva, sanguinolenta, que es desenvoluparà a Barcelona i que acabarà amb la fugida de l'Àngel a París.

Com uns moderns Bonny&Clyde passats d'anfetamines, els dos protagonistes emprenen la seva escalada d'amor i crim. Una espiral violenta que comença amb l'assassinat de la vella per a la que treballa l'Ana i segueix durant tot l'estiu amb robatoris a botigues, empreses, pisos i assalts a bancs, amb les seves respectives morts.

Mentrestant s'oculten en pisos francs per evitar a la policia, Àngel Ros, el narrador de la història, admirador i expert en l’obra literària de James Joyce expressa i reflexiona sobre la seva obra literària inconclusa Cant de Dédalus anunciant fi. Els fragments d'aquest text, protagonista del qual, Dédalus, està inspirat en la vida de l'Àngel, s'intercalen, utilitzant tècniques narratives pròpies del cinema, amb episodis de violència, diàlegs entre els protagonistes, trucades telefòniques a la mare de l'Ana i als amics de tots dos, i els flashback d'escenes de la vida de parella, previs a l'espiral criminal d'aquell estiu. També s' intercalen les cartes que l'Àngel escriu a la seva mare des de la seva recent clandestinitat i que crema una vegada escrites.

 

Una producció de Fèlix Pons i Arsenic Arts Studio

Direcció: Fèlix Pons
Dramaturgia: Fèlix Pons
Autoria: Roberto Bolaño Ávalos i Antoni García Porta

Intèrprets: Nao Albet i Claudia Benito

.

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos