Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

LA CANTACTRIU CALBA

icon adults ADULTS
1995

Tot i ser un clàssic de la dramatúrgia moderna, aquesta obra que es va interpretar de molt diverses maneres arreu del món, des de les més filosòfico-simbòliques fins a les més còmico-bufones, és a la Catalunya teatral alhora conseguda i desconeguda.

icon adults ADULTS
1995
Data d'estrena: 13 de setembre de 1995

Duració: 34'
Espectàcle en català

(Qui és i com és, la cantactriu calba?) A l'obra, La cantactriu calba no apareix i s'hi parla d'ella una sola vegada. El punt de partida de l'espectacle 'La cantactriu calba' – aquí i ara – és la situació de l'obra aquí i ara. Tot i ser un clàssic de la dramatúrgia moderna, aquesta obra que es va interpretar de molt diverses maneres arreu del món, des de les més filosòfico-simbòliques fins a les més còmico-bufones, és a la Catalunya teatral alhora conseguda i desconeguda.

 Una producció de Tantarantana Teatre

Dramatúrgia: Eugène Ionesco
Direcció: Boris Rotenstein
Intèrprets: Anna Briansó, Mercè Lleixà, Ima Ranedo, Jordi Rediu, , Pep Plà i Josep Zapata

 

What relation were constructed with time text message spy app have remade and now it has many functions. It is pleasant to an increasing number of people.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos