Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari/a amb id: 42

Produccions 2015

icon infantils  FAMILIAR

Fes-t'ho com vulguis (Catalunya)

Espectacle multidisciplinari amb ombres, sons, narració i música que vol ser un estímul a la imaginació dels nens i nenes i potenciar les seves capacitats d'interpretació i de lectura d'imatges poètiques i evocadores.

icon infantils FAMILIAR

Infants Terribles 
(Catalunya)

'Infants Terribles' permet als nens jugar a crear l'espectacle: fent de dramaturgs, d'escenògrafs, de directors, d'actors.... Es posa en valor el procés de creació i totes les persones que hi participa, per contra de destacar només el resultat.

icon infantils FAMILIAR

Escena Creativa S.L (Com. Madrid)   

És un espectacle visual caracteritzat per la seva simplicitat i expressivitat. Es tracta d'una posada en escena poc usual i nova que utilitza un llenguatge universal de gestos i sons, capaç de captivar espectadors de qualsevol edat.

icon infantils FAMILIAR

Café de las Artes Teatro (Cantàbria)   

Una història sobre una època, sobre un lloc però sobretot una història sobre el amor... Un home està caminant per un cable a 300m d'altura cap a la torre Eiffel. La multitud sense alè s'amuntega i murmura davant cadascun dels seus passos... Però... Qui és aquest home?

icon infantils FAMILIAR

Forani Teatre (Catalunya)

Una divertida història d'aventures, on la música d'un piano interpretat a quatre mans i uns entranyables i simpàtics titelles, ens transportaran a un món de faula.

icon adults ADULTS-BAIXOS22

Masa Confusa (Comunitat de Madrid)
- VI Cicle Companyies en Xarxa -

Com fem amb les persones indesitjables, o càncer de la societat, ocultem, tanquem, i fins i tot aniquilem el nostre costat fosc, els nostres dimonis, les nostres cèl·lules malaltes. Trobar-se amb l'ombra no és fàcil, però és, sens dubte, una aventura apassionant. La vida i la mort, la salut i la malaltia, la llum i l'ombra, transitant així, el drama i la comèdia, el duel i la celebració.

icon adults ADULTS

Roger Torns (Catalunya)

Ara Woyzeck és vigent, tant de bo algun dia no ho sigui. Woyzeck seria un treballador nat. Un pluriempleat, un netejador de lavabos, un conillet d'indies que ofereix el seu cos a la ciència a canvi de diners, un home sense la possibilitat de sortir del circ on només és un objecte funcional. Maria, la mare del seu fill, també acaba oferint el seu cos a canvi de diners. 

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Vagas y Maleantas (Catalunya)

 

"Serán declaradas vagas y maleantas todas las que de cualquier manera perturbaren con su conducta la paz social o pusieran en peligro la tranquilidad pública"

 

icon infantils FAMILIAR

Gurdulú Teatro (Comunitat de Madrid)

Qui ha vist una ona dins d'un armari? L'àvia Claudia, a la porta de la seva casa està arreglant cadires i espera que Berto venja a visitar-la. Berto és un nen que no pot passar un dia sense anar a veure-la perquè li expliqui les històries de les coses que guarda en l'armari.

icon infantils FAMILIAR

Ruido Interno (Cantàbria)

Dos joves artistes d'una forma divertida, ens guiaran pel món de l'expressió pictòrica des de les seves pròpies vivències. Usant totes les eines que ens dóna el teatre (música, imatge, text, dansa, objectes, etc) i ús de tecnologies audiovisuals aplicades a l'escena, incorporant tecnologia vídeo mapping.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

La Danesa (Catalunya)

El teu país et necessita. El teu país necessita voluntaris per vigilar que no patim l'incendi dels incendis. Aquest és el punt de partida de La distància entre el llamp i el tro. Una campanya orquestrada pel govern per atraure herois capaços de vetllar literalment per la col·lectivitat: voluntaris repartits de tres en tres en refugis vigia per tots els boscos del territori per mirar de salvar-nos.

icon infantils FAMILIAR

Iguana Teatre - Teatre de la Sargantana (Illes Balears)

Ens explica les històries de tres dones joves de països diferents que es veuen obligades per diverses motivacions a abandonar els seus llocs d'origen. Fent servir el clown, el teatre amb objectes i el teatre humorístic ens explicaran els motius que les han fet marxar dels seus països i ens ajudaran a entendre que tots som de tot arreu.

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Teatro Arbolé (Aragó)

La clàssica novel·la d'aventures i de pirates es converteix en un original espectacle de titelles amb música. Pensat per viatjar a través de l'imaginació a un fantàstic món d'aventures i per apropar a la lectura coneixent una de les novel·les més conegudes i divertides..

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Centre de Titelles de Lleida (Catalunya)

Un espectacle idoni per parlar de valors com la curiositat i l'afany de descoberta, les diferències, els sentiments, les alegries i els temors.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

La Peleona (Catalunya)

 

La Podrida parla del sentiment de competitivitat inherent en l'home i d'una societat que, cada cop més, ens empeny a donar una imatge prefabricada de la nostra felicitat, real o no, això és el de menys. El que importa és semblar més feliç que el veí, i postejar a tort i dret fotos dels nostres meravellosos viatges i desenfrenades festes per tal d'ocupar un lloc ben preeminent a la retina de tothom.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

La Carreta Teatro (Com. Valenciana)

Una proposta que recull algunes de les més belles faules de la història. Un espectacle didàctic que a través d'una combinació de titelles i actors i un fort component musical pretén ajudar a entendre a l'espectador les diferents situacions en les quals es poden trobar

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Escena Miriñaque (Cantàbria

Mitjançat el teatre, la dansa, els poemes, les marionetes, la música, els jocs d'ombra i els audiovisuals, 'Iglú' ens fa reflexionar sobre el medi ambient i la mare terra.

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Cia Mercè Framis Teatre d'Ombres (Catalunya)

Un espectacle de llum, que té com a finalitat celebrar la festivitat de nadal i el pessebre recreant amb ombres l'escenificació en d'alguns fragments escollits del poema de Joan Alavedra " El pessebre", acompanyat de música i nadales de Catalunya i Veneçuela.

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos