Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

AQUAREL•LA

icon infantils  FAMILIAR

Fes-t'ho com vulguis (Catalunya)

Espectacle multidisciplinari amb ombres, sons, narració i música que vol ser un estímul a la imaginació dels nens i nenes i potenciar les seves capacitats d'interpretació i de lectura d'imatges poètiques i evocadores.

icon infantils  FAMILIAR
 
 
Fes-t'ho com vulguis (Catalunya)

Técnica: Teatre visual i ombres
Espectacle en  catalá
Duración: 40' 

Aquarel·la és un espectacle visual que juga i experimenta amb els colors, la llum, l'ombra, els sons i la paraula. Desenvolupa un seguit de petites històries que s'entrellacen a través de l'aigua i en un mateix escenari, el mar.

Cada moment estimula els sentits dels espectadors amb la riquesa i diversitat de llenguatges plàstics, la paraula i els estímuls sonors en directe. La música enregistrada de Pascal Comelade hi juga també un paper molt important.

Aquarel·la transcorre a un ritme tranquil però ple de canvis i sorpreses que generen noves expectatives constantment. És un espectacle evocador en les seves imatges creades escènicament, sovint sorgides de la relació entre les ombres i l'actor. Alhora, és un espectacle molt proper amb una escenografia de colors relaxants i llums càlides. Les ombres es van generant i transformant en directe pintades amb aquarel·la, sorra, aigua...

L'actor estableix una relació propera i directa durant tot l'espectacle, ja sigui recitant els poemes, interactuant amb les ombres o explicant el conte final.

 

AQUAREL•LA
FES-T'HO COM VULGUIS (Catalunya) 

Actors: Xavier Basté, Nona Umbert

Creació i manipulació d'ombres: Nona Umbert

Escenografía: Nona Umbert

Música: Pascal Comelade

 

 

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR