Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

LAS MARIPOSAS DE PARÍS

icon infantils FAMILIAR

Café de las Artes Teatro (Cantàbria)   

Una història sobre una època, sobre un lloc però sobretot una història sobre el amor... Un home està caminant per un cable a 300m d'altura cap a la torre Eiffel. La multitud sense alè s'amuntega i murmura davant cadascun dels seus passos... Però... Qui és aquest home?

 icon infantils FAMILIAR

Café de las Artes Teatro (Cantàbria)   

"Una història sobre una època, sobre un lloc però sobretot una història sobre el amor... Un home està caminant per un cable a 300m d'altura cap a la torre Eiffel. La multitud sense alè s'amuntega i murmura davant cadascun dels seus passos... Però... Qui és aquest home? París, 1892, a la ciutat de grans artistes i grans invents que feien meravellar el món, una jove estrella del famós cabaret Folies Bergère i un escura-xemeneies estan a punt de conèixer-se, una trobada que canviarà les seves vides".

Cafè de les Arts Teatre segueix apostant per noves formes d'explicar històries, investiguem nous llenguatges, basant-nos en disciplines artístiques tradicionals però donant-los una nova visió i fusionant. Aquesta peça per a públic familiar es nodreix del teatre, d'objectes, ninots i titelles, de música i d'ombres xineses.

Tècnica: Teatre d'objectes, titelles i d'ombres xineses.

LAS MARIPOSAS DE PARÍS
Café de las Artes Teatro  (Santander)

Concepció de l'espectacle: Alicia Trueba

Creació: Alicia Trueba, Cristian Londoño y Florencia Ávila

Interpretació i manipulació de ninots: Alicia Trueba y Cristian Londoño

Composició musical: Cristian Londoño

Escenografia i fabricació de ninots: Cristian Londoño, Alicia Trueba i Florencia Ávila amb la col·laboració de Ana Abascal i Consuelo Toca

Vestuari: Alicia Trueba i Consuelo Toca

il·luminació: Flavia Mayans amb la col·laboració de Eusebio Balza

Disseny gràfic: Raquel Sánchez

Producció: Café de las Artes Teatro

 

 

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR