Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

PROYECTO SOMBRA

icon adults ADULTS-BAIXOS22

Masa Confusa (Comunitat de Madrid)
- VI Cicle Companyies en Xarxa -

Com fem amb les persones indesitjables, o càncer de la societat, ocultem, tanquem, i fins i tot aniquilem el nostre costat fosc, els nostres dimonis, les nostres cèl·lules malaltes. Trobar-se amb l'ombra no és fàcil, però és, sens dubte, una aventura apassionant. La vida i la mort, la salut i la malaltia, la llum i l'ombra, transitant així, el drama i la comèdia, el duel i la celebració.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

- VI Cicle Companyies en Xarxa -

PROYECTO SOMBRA
Masa Confusa (Comunitat de Madrid)

'Proyecto Sombra' comença a gestar-se quan l'actor i creador Ignacio Yuste es familiaritza amb el concepte de Sombra en l'obra de Carl G. Jung. El que comença com una investigació creativa es converteix en alguna cosa decisiu quan és diagnosticat de càncer. De la necessitat de mudar el drama en transformació neix el començament de l'aventura de l'acceptació i l'oportunitat de portar-ho a escena per compartir-ho amb el món i transcendir el personal a l'universal, del local al global, del jo al tots neix l'impuls per fer aquest treball.
 

'Proyecto Sombra' es mou entre la cerimònia i el cabaret, el sagrat i el profà, el teatre i la performance per descobrir la manera de transmetre a l'espectador una experiència tan personal arribant més enllà del concret, aprofundint en el arquetípic i jugant amb el mundà. Un espai-temps compartit, on, qui s'atreveixi, pot apuntar-se per mirar-se.

Durada 70' | Espectacle en castellà 

PROYECTO SOMBRA
MASA CONFUSA (Comunitat de Madrid)

Dramatúrgia: Ignacio Yuste

Direcció: Ignacio Yuste i Sergio López

Intèrpret: Ignacio Yuste

Coreografies: Patricia Ruz i Ignacio Yuste

Escenografia: Javier Aníbal Estudio i Masa Confusa

Disseny d'il·luminació: David Picazo

Vestuari i atrezzo: Masa Confusa

Disseny gràfic: Marta Martínez

Fotografia: Cristina Rocha Novoa

 

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR