Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

LA DISTÀNCIA ENTRE EL LLAMP I EL TRO

icon adults ADULTS - BAIXOS22

La Danesa (Catalunya)

El teu país et necessita. El teu país necessita voluntaris per vigilar que no patim l'incendi dels incendis. Aquest és el punt de partida de La distància entre el llamp i el tro. Una campanya orquestrada pel govern per atraure herois capaços de vetllar literalment per la col·lectivitat: voluntaris repartits de tres en tres en refugis vigia per tots els boscos del territori per mirar de salvar-nos.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

LA DISTÀNCIA ENTRE EL LLAMP I EL TRO
La Danesa (Catalunya)

'El teu país et necessita. El teu país necessita voluntaris per vigilar que no patim l'incendi dels incendis'

Aquest és el punt de partida de La distància entre el llamp i el tro. Una campanya orquestrada pel govern per atraure herois capaços de vetllar literalment per la col·lectivitat: voluntaris repartits de tres en tres en refugis vigia per tots els boscos del territori per mirar de salvar-nos. Cabanes de vigilància finançades per la Unió. Blanca, Ferran i Celi, els protagonistes de la història, s'han fet voluntaris. Hauran de prendre la decisió més dura de les seves vides en la distància que hi ha entre el llamp i el tro. Per motius ben diferents. I hi hauran de conviure, vulguin o no. Tots tres. En seran capaços? No són herois. Si fins ara no han pogut portar enlloc les seves vides... sabran vigilar les de tots nosaltres?

Jumon Erra i Elena Fortuny signen conjuntament la direcció i la dramatúrgia del que serà el segon projecte com a companyia de La Danesa, amb el què volen qüestionar la capacitat de l'individu per prendre decisions que el transcendeixin. Què som capaços de fer en pro del bé comú? La distància entre el llamp i el tro és una cançó, una balada rock puntejada d'humor que mira de trobar la resposta.

Espectacle en català 

LA DISTÀNCIA ENTRE EL LLAMP I EL TRO
La Danesa (Catalunya)

Autor: Jumon Erra

Direcció i dramatúrgia: Jumon Erra i Elena Fortuny

Intèrprets: Jordi Brunet, Eva Cartañà, Elena Fortuny, Nesa Vidaurrázaga

Espai sonor: Roger Julià

Producció executiva: Arnau Soler

Direcció de comunicació: Lali Gràcia

Escenògrafa/il·luminadora/vestuari: Aina Vergés

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR