Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

HANNAH DELS TRES PAÏSOS

icon infantils FAMILIAR

Iguana Teatre - Teatre de la Sargantana (Illes Balears)

Ens explica les històries de tres dones joves de països diferents que es veuen obligades per diverses motivacions a abandonar els seus llocs d'origen. Fent servir el clown, el teatre amb objectes i el teatre humorístic ens explicaran els motius que les han fet marxar dels seus països i ens ajudaran a entendre que tots som de tot arreu.

icon infantils FAMILIAR

Iguana Teatre - Teatre de la Sargantana (Illes Balears) 

‘Hannah dels tres països’ ens explica les històries de tres dones joves de països diferents, Síria, Brasil i Romania que es veuen obligades per diverses motivacions a abandonar els seus llocs d'origen. Una per una guerra fratricida, una altra per la situació econòmica molt precària i la tercera per aconseguir un futur professional que al seu lloc d'origen. Fent servir el clown, el teatre amb objectes i el teatre humorístic, l’Anna, L’Ann i la Hannah, ens explicaran els motius que les han fet marxar dels seus països i ens ajudaran a entendre que tots som de tot arreu.

Amb 'Hannah dels tres països' entendrem el fenomen de l’emigració a casa nostra. Parlarem de multiculturalitat, de xenofòbia i del respecte a l'altre amb una atenció especial també a la igualtat de gènere.

Técnica: Teatre / teatre d’objectes / clown
Duració: 50'
Espectacle en català
 

HANNAH DELS TRES PAÏSOS
Iguana Teatre - Teatre de la Sargantana (Illes Balears)

Dramatúrgia i direcció: Pere Fullana

Intèrprets: Kelly Martinez, Patricia Morales, Carol Suárez

Escenografia: Jordi Banal

Il·luminació: Juan Rodrigo Campos

Vestuari: Antònia Fuster

Assessorament lingüístic: Carme Planells

Llum i so: Juanro Campos

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR