Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

LA PODRIDA

icon adults ADULTS - BAIXOS22

La Peleona (Catalunya)

 

La Podrida parla del sentiment de competitivitat inherent en l'home i d'una societat que, cada cop més, ens empeny a donar una imatge prefabricada de la nostra felicitat, real o no, això és el de menys. El que importa és semblar més feliç que el veí, i postejar a tort i dret fotos dels nostres meravellosos viatges i desenfrenades festes per tal d'ocupar un lloc ben preeminent a la retina de tothom.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22

LA PODRIDA
La Peleona (Catalunya)

La Podrida és la història d'en Nil i la Lena, dos germans que, malgrat estimar-se molt, semblen haver triat camins oposats a la vida. El Nil, un home de negocis ambiciós i assedegat d'èxit. La Lena, una assistenta social que intenta fugir del seu passat de petita burgesa. La podrida parla del sentiment de competitivitat inherent en l'home i d'una societat que, cada cop més, ens empeny a donar una imatge prefabricada de la nostra felicitat, real o no, això és el de menys. El que importa és semblar més feliç que el veí, i postejar a tort i dret fotos dels nostres meravellosos viatges i desenfrenades festes per tal d'ocupar un lloc ben preeminent a la retina de tothom i a la societat de cartó-pedra que ens empenyem a perpetuar. Poder, ambició, estatus símbol, èxit social... en definitiva... una mentida... Podrida.

Espectacle en català  

La Peleona (Catalunya)

Dramatúrgia i direcció: Carla Torres

Ajudant de direcció: Eugènia Manzanares

Intèrprets: Jordi Gràcia, Carla Torres, Carles Goñi

Espai escènic: Anna Tantull

Il.luminació: Lluís Serra

Vestuari: Glòria Víguer

Moviment Escènic: Vero Cendoya

Fotografía: Nicolás Jódar

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR