Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

VAGAS Y MALEANTAS

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Vagas y Maleantas (Catalunya)

 

"Serán declaradas vagas y maleantas todas las que de cualquier manera perturbaren con su conducta la paz social o pusieran en peligro la tranquilidad pública"

 

icon adults ADULTS BAIXOS22

VAGAS Y MALEANTAS

Vagas y Maleantas (Catalunya)

 

“Serán declaradas vagas y maleantas todas las que de cualquier manera perturbaren con su conducta la paz social o pusieran en peligro la tranquilidad pública”

Benvinguts al Club Café Maravillas, café teatre de gran solera a la història de la ciutat. Potser heu sentit algunes xafarderies sobre el nostre local... Que cada deu anys mor una cantant del club perquè li cau un focus al cap, per exemple... Però millor no creure tot el que diu la gent, oi? Llegendes urbanes, contes de velles. Res. Millor seguin. Relaxin-se. Preparin-se. L'actuació d'aquesta nit no els deixarà indiferents...

Vagas y Maleantas és una obra de teatre amb actuacions musicals que reflexiona sobre el paper de les dones a la història i a la història del nostre país fent servir el símil de la dona com a corista -sempre un pas enrere del protagonisme, omplint buits i donant precisió o simplement com a objecte de decoració- per acabar llençant una proposta:  què passa si la solista som totes? què passa sin cantem totes alhora, cadascuna amb el seu propi registre, amb la seva pròpia veu?

Espectacle en castellà

VAGAS Y MALEANTAS

Cia. Vagas y Maleantas

Dramatúrgia i direcció: Raquel Loscos

Direcció musical i piano: Cristina Martínez

Intèrprets: Mercè Boher, Cristina Martínez/Andrean Porcar, Cinta Moreno, Patricia Medina, Rocío Manzano

Coreografia: Toni Luque

Vestuari: Cinta Moreno

Imatge i disseny de llums: Núria Gámiz i Belén Fernández

Escenografia: Bàrbara Massana

Himnes: Ferran Martínez Palau

Comunicació: Rocío Manzano

Producció: La Rue del So

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR