Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

ACHICORIAS

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. La Cósmica (Catalunya)

 

¿Quants de nosaltres no hem maquillat alguna vegada la nostra realitat per fer-la més suportable? Quins són els cosmètics que oculten les nostres ferides més profundes? "Achicorias" és una història cosmètica que mostra la nuesa i el dolor de la pell humana.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

ACHICORIAS

Cia. La Cósmica (Catalunya)

 

Carlos Be és un autor especialista en maquillatge l'horror amb humor, llum i color per després deixar-lo emergir en el moment més dolorosament adequat. Els seus personatges s'esforcen a aplicar una gruixuda capa de tots els cosmètics possibles als rostres de les seves vides. Els seus rostres del present, els seus rostres del passat. Però per molt gruixa que sigui la capa de maquillatge, sempre hi ha alguna petita esquerda per la qual s'obren pas, implacables, la veritat, l'horror, el dolor, la vida. 

¿Quants de nosaltres no hem maquillat alguna vegada la nostra realitat per fer-la més suportable? Quins són els cosmètics que oculten les nostres ferides més profundes? Per això potser quan aquests éssers cosmètics, perifèrics, somrients i adolorits ens interroguen amb la mirada, no podem evitar sentir-nos propers a ells.

"Achicorias" és una història cosmètica que mostra la nuesa i el dolor de la pell humana. Un maquillatge bell i despietat, amb els seus colors i ombres. Però abans de res és, amb ombra d'ulls o sense, una història de heroiques supervivències. Helena Tornero

Espectacle en castellà 

ACHICORIAS

Cia. La Cósmica (Catalunya)

 

Autor: Carlos Be

Direcció escènica: Helena Tornero

Intèrprets: Paco Aldeguer, Gemma Charines

Disseny de llums: Alberto Manzano

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR