Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

LOS CHARLATANES

icon adults ADULTS - BAIXOS22

VI CICLE DE COMPANYIES EN XARXA 
Teatro del Astillero 
(Com. de Madrid)

La colonia de piorners humans a Mart pateix la cruel dictadura dels bessos Hynkel i Napalona, que volen imposar una nova religió: el Capitalisme. Dos valents marcians fugen del planeta amb la missió d'entregar un missatge de socors als seus germans terrestres, camuflant-se a  la Terra coma gestors culturals.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Vl CICLE DE COMPANYIES EN XARXA 
LOS CHARLATANES
Teatro del Astillero 
(Comunitat de Madrid)

El VI Cicle de Companyies en Xarxa apropa les propostes de quatre de les companyies més solvents i amb més recorregut del circuit teatral independent de l'estat.

Los Charlatanes: La colonia de piorners humans a Mart pateix la cruel dictadura dels bessos Hynkel i Napalona, que volen imposar una nova religió: el Capitalisme. Dos valents marcians, el capità Scarlett i Lady Penèlope, fugen del planeta amb la missió d'entregar un missatge de socors als seus germans terrestres, camuflant-se a  la Terra coma gestors culturals.

Humor, música i descaradura. Passadís de comèdies, vodevil, gran guiñol i burlesque. Los Charlatanes és un Retaule de les Meravelles quixotesc, un conjunt de peces curtes, nombres musicals, monòlegs i projeccions, en el qual ningú veu la realitat tal com és. Presa com a referència el gènere teatral nord-americà del minstrel, aquell que posava en escena als cantants de raça negra per ridiculitzar-los, aquesta pràctica estranya en la qual actors blancs es pintaven la cara de negre per cantar...  

 Los Charlatanes, amb humor, posen en escena la negritud de l'art, aquest ordre social que fa que els artistes estiguin exclosos de tot discurs polític i social i despullats de tota distinció social. Amb música, critiquen als crítics i busquen un lloc per a l'art, aquest que parla de nosaltres mateixos i el lloc dels quals avui està ocupat per xamans, gimnasos i sexe. O, amb descaradura, ens mostren un món real on les idees no valen un níquel i que més val heretar que estudiar, més val acumular capital que superar-se en el treball.

"Los Charlatanes està dedicada a tots els dramaturgs, perquè són els millors "charlatanes" del món. També està inspirada en tots els gestors culturals, productors, assessors, programadors i experts. Los Charlatanes és producte de la política cultural d'aquest país, pel què està dedicada a tots els polítics d'Espanya. Als ministres, consellers i directors generals de la cultura." Amb humor, música i  molta barra, Teatro del Astillero aconsegueix posar el dit a la nafra, criticar els crítics i dir-nos perquè mai no escoltem allò que no volem sentir.

Espectacle en castellà 

LOS CHARLATANES
Teatro del Astillero
(Comunitat de Madrid)

Dramatúrgia: Luis Miguel González Cruz, Immaculada Alvear, Daniel Martos, Yolanda Dorado

Direcció: Luis Miguel González Cruz 

Intèrprets: Nuria Benet , Eugenio Gómez , Daniel Martos

Disseny de llums: Miguel Ángel Camacho

Producció: Vinka Mendieta Cabrera

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos