Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

FRAUDE

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Vl CICLE DE COMPANYIES EN XARXA
Sudhum Teatro  (Com. de Madrid)

Basat en la vida i obra d'Elmyr de Hory, que va trobar el seu lloc dins de la història de l'art com el falsificador més gran de quadres del Segle XX, tan bo va ser el seu treball que fins i tot va aconseguir enganyar al propi Pablo Picasso.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Vl CICLE DE COMPANYIES EN XARXA
FRAUDE
Sudhum Teatro  (Comunitat de Madrid)

El VI Cicle de Companyies en Xarxa apropa les propostes de quatre de les companyies més solvents i amb més recorregut del circuit teatral independent de l'estat.

Fraude: Està basada en la vida i obra del més famós falsificador de quadres del segle XX, Elmyr de Hory, Aquest geni de la pintura va establir-se a Eivissa durant els seus últims anys d'existència. Les falses aparences, la veritat i la mentida, la importància de la marca personal i de la recerca d'una identitat pròpia són temes que travessen la seva vida i la seva mort.

Fraude és una peça de teatre documental, en la sintonia dels últims treballs, però també és ficció.

A Fraude, quatre actors interpreten quinze personatges en una obra se centra en els darrers anys de la vida de l'artista, sobre els què gairebé no hi ha documentació, construint una ficció a partir de l'obra d'Orson Welles sobre aquest personatge i la biografia de Clifford Irving. La proposta juga amb la idea de còpia i orginal: "Sent la mateixa obra un plagi, el director convida a l'espectador a participar en un joc d'adivinació per descobrir-ho", diu el director.

Espectacle en castellà

FRAUDE
Sudhum Teatro

Repartiment: Rebeca Vecino, Manuel García, Denis Gómez, Albert Suárez

Dramatúrgia i direcció: Gustavo del Río Prieto

Espai sonor: Javier Gordo, Julio Vaquero

Espai Escènic: Víctor Colmenero, Nave del Cambaleo

Vestuari: Sudhum Teatro

Auxiliars de producció: Víctor Barahona, Sara García

Disseny gràfic: Sebastián Casanova

Producció: Sudhum SLU, Comunidad de Madrid

Col·laboració: C.C. Paco Rabal, DT Espacio Escénico, Sala Cuarta Pared

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos