Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

ET PLANTO

icon adults ADULTS - BAIXOS22

El Vol del Pollastre (Catalunya)

Et planto és una comèdia d'amor botànic estrenada al festival Temporada Alta 2015 per part de la jove companyia El Vol del Pollastre, i de la seva directora, Clàudia Cedó guanyadora de la cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia del festival Temporada Alta i premi Butaca al millor text teatral per Tortugues.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

ET PLANTO
El Vol del Pollastre (Catalunya)

Dramatúrgia i direcció: Clàudia Cedó, guanyadora de la V edició del Torneig de Dramatúrgia del festival Temporada Alta i premi Butaca al millor text teatral 2015

Repartiment: Genís Casals, Eduard Serra, Arnau Nadal i Júlia Falgàs

La Júlia ha decidit que ja en té prou. El deixa. Les plantes inunden el pis i ella s'ofega entre les seves fulles. Ell és estàtic, avorrit, ocupat en classificar bonsais, incapaç d'entendre l'esperit lliure i camaleònic de la nois. La ruptura els submergirà a tots dos en un univers laberíntic de llocs comuns i de déjà vu's. Els intents desesperats del noi per fer tornar la Júlia desdibuixaran la seva personalitat, convertint-lo en allò que no és i fent-lo encapçalar una persecució hilarant enmig d'un mosaic sobre la pròpia identitat. Et planto és un joc de nines russes, una comèdia esbocinada, una història d'amor en espiral que intenta sobreviure trasplantant els seus protagonistes les vegades que faci falta.

https://www.youtube.com/watch?v=SuLMUwIBExU

Espectacle en català | Durada 90' 

ET PLANTO
El Vol del Pollastre 

Producció: El Vol del Pollastre

Dramaturgia i direcció: Clàudia Cedó

Repartiment: Genís Casals, Eduard Serra, Arnau Nadal i Júlia Falgàs

Il·luminació i so: Lluís Robirola

Escenografia: Koko Nadal

Il·lustració i disseny gràfic: Andrea Zayas

Animació: From Zero

Música: Lluís Robirola, Marc Company, Jordi Sobirà i V&L

Vestuari: Júlia Falgàs

Producció tècnica: Arnau Nadal

Distribució: Genís Casals i Marta Martí

Comunicació: Eduard Serra

Enregistrament audiovisual: Josep Sarquella

Amb la col·laboració: Pep Vila i Alba Carretero

Agraïments: Hotel "La Sala de Camós", Juncà Gelatines, Joan Daunis, Lídia Capitán, Maria Teresa Lagares, Carla Rovira, Ferran Dordal, Xavier Masaló, Associació Esportiva Eqüestre Els Llampecs del Llémena i Josep Llorà.

 

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos