Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

CABARET DIABÒLIC

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. Quatrelements (Catalunya)

 

A través de l'humor, números musicals, màgia, ventriloquia i, fins i tot, escapisme, cinc de les dones més criminalitzades d'aquesta societat configuren el Cabaret Diabòlic, presentat per la pecadora més carismàtica de la Història de la Humanitat: Eva.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

CABARET DIABÒLIC

Cia. Quatrelements (Catalunya)

 

Cabaret Diabòlic és un espectacle ple d'humor, interacció, números musicals, màgia, ventrilòquia i, fins i tot, escapisme, amb cinc de les dones més criminalitzades del món com a protagonistes. La pecadora més carismàtica de la història de la humanitat, Eva, presenta aquest espectacle en què el riure diabòlic serà l'arma per combatre les imposicions de les tradicions d'unes dones que han esdevingut famoses per la seva culpabilitat.

Poques dones de l'antiguitat o, inclús, del nostre passat més immediat, han passat a la història. Les que aquí apareixen són famoses degut a la seva "culpabilitat". La dona que ha destacat per alguna virtut sempre s'ha acabat demonitzant la seva imatge. L'espectacle critica a través de l'humor la injustícia que ha comès la història de jutjar pejorativament aquestes dones per destacar dins del seu context sociocultural. Com ens relacionem amb les normes establertes és allò que ens defineix com a individus dins d'una societat. La transgressió, doncs, d'aquestes normes (és a dir, l'acte de "pecar") és allò que posa de manifest la nostra veritable identitat. El fil conductor de totes aquestes dones "transgressores" és la sexualitat. La sexualitat és allò que configura la identitat de l'individu. Per aquest motiu és conseqüent amb el què volem dir el format del cabaret, que permet aquesta "altra manera" d'entendre les coses, gràcies a la seva aparent finalitat de pur joc i divertiment on tot és possible i tot pot passar acompanyat del so d'un piano en directe.

Espectacle en català

CABARET DIABÒLIC

Cia. Quatrelements (Catalunya)

 

Text: Beth Escudé i Gallès
Direcció: Marga Parrilla
Intèrpret: Jèssica Pérez
Música i interpretació: Núria Palau
Escenografia i vestuari: Marina Soteras
Espai sonor: Francesc Llompart i Ruben Bes
Fotografía: Montse Estrems Fotografía
Assessoria de vestuari: Roser Canyellas

 

 

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR