Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

L'ERA DELS REW

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Woyzeck Teatre (Catalunya)

 

Una comèdia negra amb rerefons de crítica social. A L'Era dels Rew trobem quatre joves estudiants amb diferents maneres d'enfrontar-se a la vida. Tot i ser diferents, tenen una cosa en comú: estan farts de la vida en sí mateixa i de la societat en la que els hi ha tocat viure: Volen netejar el planeta.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

L'ERA DELS REW

Woyzeck Teatre (Catalunya)

 

A L'Era dels Rew trobem quatre joves estudiants amb diferents maneres d'enfrontar-se a la vida: En David, un estudiant de ciències polítiques fred i venjatiu, la Clara, treballadora social que pensa que es pot aconseguir millorar la situació sense fer servir la violència, l'Helena, una estudiant de psicologia convençuda que una actitud radical pot ser una bona solució en determinades circumstàncies, i el Marc, un jove artista que prefereix dir que sí a tot abans que entrar en conflicte. 

Tot i ser diferents, tenen una cosa en comú: estan farts de la vida en sí mateixa i de la societat en la que els hi ha tocat viure: Volen netejar el planeta. El David traça un pla que comença per organitzar un sopar al què conviden a l'Antonio, un agent immobiliari amb una fosca connexió amb el seu passat. Però el que no saben és que en aquest sopar es trobaran amb diverses sorpreses.

Espectacle en català | Durada 60' 

L'ERA DELS REW

Woyzeck Teatre (Catalunya)

 

DramatúrgiaPatty Santos i Jordi Monteagudo
Direcció:
Patty Santos
Ajudant de Direcció: 
Jordi Monteagudo
Producció i Comunicació: Laura Blanco
Producció: 
Clara Soler
Intèrprets: 
Cintia Ballbé, Roger Bosh, Josep de Font, Gaspar Garré i Ailin Migliora

 

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos