Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

MARS JOAN

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo                                                                                               

Dara (Catalunya)

Què porta una persona normal a decidir anar a Mart per no tornar mai més? Com ho viuen els seus amics? I la seva família? I la seva parella? Per què algú pot voler marxar per no tornar mai més? Mars Joan parteix d'un fet real: El projecte Mars One, que planeja l'establiment d'una colònia humana a Mart al 2026 finançat en part amb un reality show.

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo

- EL CICLÓ (Cicle de Companyies Independents de Barcelona) -

MARS JOAN
Dara (Catalunya)

Què porta una persona normal a decidir anar a Mart per no tornar mai més? Com ho viuen els seus amics? I la seva família? I la seva parella? Per què algú pot voler marxar per no tornar mai més?

Mars Joan parteix d'un fet real: El projecte Mars One, que planeja l'establiment d'una colònia humana a Mart al 2026 finançat en part amb un reality show sobre el procés de selecció i preparació dels futurs colonitzadors, seleccionats entre els més de 200.000 candidats als que no se'ls demanava més preparació que la voluntat d'anar-hi. A partir d'aquesta realitat que desafia la ficció, la companyia Dara mira de descobrir què porta algú a deixar-ho tot per fer un viatge del que no tornarà mai més i també per què ens costa tant d'entendre que algú vulgui marxar per sempre.

SINOPSI: El Joan no és feliç. Està bé, sí, va fent, però no és feliç. La gent que l'envolta tampoc ho és, tot i que ells fan com qui res. Potser és el normal, potser, fins i tot, és l'única possibilitat. Però el Joan troba un viatge, un viatge que el transportarà directament allà on se suposa que hi ha els seus somnis. A les estrelles, a un lloc on tot serà nou i ell en serà el gran protagonista. Un planeta sense convencions socials que l'allunyen de la felicitat. Així que s'apunta al viatge sense pensar-ho, posant del revés el món de la seva parella i amics. Mars Joan no parla d'un altre planeta, no parla d'un viatge, sinó de la voluntat de fer aquest viatge, del qual, per cert, no podrà tornar.

Espectacle en català 

#elCicló 

 

"Amb diàlegs tallants i breus, la interpretació a vuit mans va pujant de to sense que es desmarxi mai".

Andreu Sotorra, Clips de teatre

"Mars Joan té allò que és imprescindible en una comèdia: un bon ritme, unes situacions ben portades que diverteixen però que tenen un gruix d'idees que fa reflexionar".

Maria Nunes, Llegir en cas d'incendi

 

 

MARS JOAN
Dara

Dramatúrgia i direcció: Roc Esquius
Repartiment: Núria Deulofeu, Josep Sobrevals, Vanessa Segura, Isidre Montserrat
Escenografia, estilisme i disseny gràfic: Muntsa Codina
Vestuari: Paula Arébalo
Disseny de llums: Xavi Gardés
Banda sonora: Diana Roig i Bernat Mestre (Bohardilla Studio)
Postproducció de so: Carles Torregrosa - TDC Estudio
Producció: Anna Juncadella
Comunicació: Núria Deulofeu

 

  

 

 

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos