Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

ENTRE RELATOS

icon adults ADULTS - ÀTIC22

de DONALD MARGULIES

R.L & L'Específica

 

Una prestigiosa escriptora de contes curts i professora universitària, rep al seu apartament a una alumna que l'ha escollit com a tutora. La professora va deixant que la seva alumna penetri poc a poc en el seu món i vida íntima, establint-se una relació personal i professional de dependència mútua.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

ENTRE RELATOS

de DONALD MARGULIES

R.L & L'Específica (Catalunya)

 

A Entre relatos, Ruth Steiner, prestigiosa escriptora de contes curts i professora universitària, rep al seu apartament de Greenwich Village a Lisa Morrinson, una brillant alumna que l'ha escollit com a tutora. Aquesta trobada és el principi d'una acció que es desenvolupa al llarg de sis anys durant els quals la professora va deixant que la seva alumna penetri poc a poc en el seu món i vida íntima, establint-se una relació personal i professional de dependència mútua.

Donald Margulies ens submergeix en l'univers de la creació a través de la trobada de dues escriptores de dues generacions i cultures oposades. La complexitat de la relació que hauria de ser professional i s'acaba fent personal ens fa reflexionar sobre l'autoria artística i on és la frontera entre les relacions personals i l'ambició professional del creador. Fins on podem arribar en nom de l'Art?

Espectacle en castellà 

ENTRE RELATOS

de DONALD MARGULIES

R.L & L'Específica (Catalunya)

 

Autor: Donald Margulies
Traducció: Diego Castillo
Direcció: Hans Richter
Ajudant direcció: Mara Fernández
Intèrprets: Rachel Lascar i Dana Cáceres
Escenografia: Susanna Fernandez
Vestuari: Amparo Moreno
Foto: Xavi Siles
Disseny gràfic: Julius Cotter
Producció executiva: Cristina Ferrer
Producció: R.L & L'Específica
 

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos