Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

TRASTORN // DIVERTIMENTO // CARMEN

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Companyia de Dansa Williams Castro (Catalunya)

 

La Companyia de Dansa Williams Castro aposta per un tipus de moviment contemporani sense renunciar a certa influència del neoclàssic. A través d'un treball tècnic i depurat busquem la coherència d'estètica, plasticitat i bellesa.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

TRASTORN

Companyia de Dansa Williams Castro (Catalunya)

 

La Companyia de Dansa Williams Castro, aposta per un tipus de moviment contemporani amb una lleu influència del neoclàssic. A través d'un treball tècnic i depurat; busquem la coherència d'estètica, plasticitat i bellesa.

TRASTORN: En una sala d'un manicomi, un grup de pacients amb una gran dependència grupal vetlla perquè no hi hagi cap element que trenqui o distorsioni la seva rutina.

DIVERTIMENTO: Una peça plena de frescor que combina la gràcia i el caràcter mediterrani amb la sensualitat i moviment llatí. Una festa de noies.

CARMEN: Una revisió del mestre i coreògraf Williams Castro del clàssic de Carmen amb música original de Georges Bizet. La proposta parteix originàriament del llibret del mestre cubà Alberto Alonso en la novel•la de Prosper Mérimée, ballet en què Castro va realitzar diferents rols masculins durant el seu temps com a ballarí al Ballet Nacional de Cuba. 

 

Companyia de Dansa Williams Castro: TRASTORN 

Direcció i coreografia: Williams Castro
Ballarines: 
Dana Cabeza, Cristina Clivio, Mónica Esteve, Laura Hernández, Mireia Plana, Anna Portabales, Dúnia Pulido, Anna Sagrera
 

Companyia de Dansa Williams Castro: DIVERTIMENTO 

Direcció i coreografia: Williams Castro
Ballarines: 
Dana Cabeza, Cristina Clivio, Mónica Esteve, Laura Hernández, Mireia Plana, Anna Portabales, Dúnia Pulido, Anna Sagrera

Companyia de Dansa Williams Castro: CARMEN 

Direcció i coreografia: Williams Castro
Ballarins: 
Anna Portabales, Manel Cabeza, Mireia Plana, Oswaldo González, Mònica Esteve, Laura Hernández, Cristina Clivio, Anna Sagrera, Dúnia Pulido
 

 

 

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos