Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

LA MENT INCANSABLE

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia. Joan Far (Catalunya)

 

'La Ment Incansable' ens recita: la Vida, la Mort, l´Amor, la Naturalesa, la condició Humana...El públic serà convidat a endinsar-se en el món de la ment incansable amb el so de les paraules i les imatges que suggereixen els poemes emocionant al receptor.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

LA MENT INCANSABLE, POESIA EN ESCENA

Cia. Joan Far (Catalunya)

 

Existencialista i Surrealista, 'La Ment Incansable' ens recita: la Vida, la Mort, l´Amor, la Naturalesa, la condició Humana...El públic serà convidat a endinsar-se en el món de la ment incansable amb el so de les paraules i les imatges que suggereixen els poemes emocionant al receptor. 

La poesia, viva i existencialista, salta del llibre per situar-se dalt l'escenari, un dels hàbitats més trepitjats pel poeta i alhora director Joan Far. Amb una metodologia purista, el director aconsegueix dotar d’organicitat la posada en escena i emocionar, amb cada poema, els diferents racons de la nostra ment.

Espectacle en català | Durada 50' 

LA MENT INCANSABLE

Cia. Joan Far 

 

Direcció: Joan far
Repartiment: 
Ignasi Dalmases, Maria Fuster
Disseny i il·luminació: Alexandra Ortiz
Assessorament escènic: 
Anna Capacés
Tècnic de so i il·luminació: 
Nico Flors

 

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR