Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

HISTORIA DE MI HUIDA

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Col·lectiu La Santa (Catalunya)

 

Una mare i una filla tornant a casa després del desastre. Historia de mi huida parla de la família, la por i l'acte d'amor que cal fer per atrevir-nos a mirar els nostres propis secrets.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

HISTORIA DE MI HUIDA

Col·lectiu La Santa (Catalunya)

 

Dues actrius a escena es preparen per a la representació: una farà de Mare i l'altre de Filla. La Mare fa sis setmanes que va marxar sense donar cap explicació. La Filla s'ha tancat a casa i fa guàrdia al menjador. Una nit, la Mare torna a trucar a la porta. L'espectacle ens submergeix en l'univers de dues dones que inevitablement s'estimen i es causen dolor. Un dolor que neix dels actes i decisions que preferim enterrar, però que no desapareixen. Un cant al coratge dels qui volen viure la millor de les vides possibles.

 

Historia de mi huida parla de la família, la por i l'acte d'amor que cal fer per atrevir-nos a mirar els nostres propis secrets. A través de la tècnica de constel·lacions creatives (una adaptació de l'eina de les constel·lacions familiars) Col·lectiu La Santa ens endinsa en el ritual de descoberta d'una història, petita i íntima, que ens parla del que s'amaga a les famílies. 

Espectacle en castellà 

HISTORIA DE MI HUIDA

Col·lectiu La Santa (Catalunya)

 

Dramatúrgia: Adrià Olay, Laura Mihon
Direcció: Adrià Olay
Assistent de direcció:
Laura Mihon
Intèrprets:
Arántzazu Ruiz, Simona Quartucci
Producció:
Cristina Ferrer, Col·lectiu La Santa
Comunicació i distribució:
Cristina Ferrer
Escenografia:
Núria Molinos
Vestuari:
Maria Combalia
Fotografia i vídeo:
Sara Llobet
Disseny del dossier:
Oscar Llobet
Facilitadora de constel·lacions:
Ció Sagristá
 

Newsletter

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos