Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton email-tantarantana-botton  CAT | CAS 

Teatre Tantarantana - Programació

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Dara (Catalunya)

DE L'1 AL 26 DE FEBRER

 

Agafaries un bitllet sense tornada direcció als teus somnis? Què faries si els plans de la teva parella l'allunyen de tu? Ets allà on volies ser? Entendries per què algú vol canviar de planeta? El Joan vol agafar el bitllet a Mart, encara que li costi passar per un reality show, i a ell i als del seu voltant els hi tocarà preguntar-s'ho tot.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Pilar Martínez

DEL 23 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ

 

Las madres presas és la crònica real d'uns fets que no apareixen en els llibres d'història. Dues mares, Josefa i Aurora, que represaliades durant la postguerra, es van conèixer a la presó i van lluitar juntes per treure a les seves famílies de la misèria i la repressió. Un homenatge a totes aquestes dones anònimes que amb la seva resistència van vèncer, tot i pertànyer al bàndol dels vençuts.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Periferia Teatro (Múrcia)
FEBRER 4 | 5 | 11 | 12 | 18 | 19 | 25 | 26

El Robin és un ocell que vivia feliç a la seva gàbia, fins que un dia va tenir un somni. La gàbia es va obrir i el Robin, per fi, va obrir les ales i va volar. Va buscar per aquí i per allà, però no va trobar cap ocell. Tots havien desaparegut, però el Robin va decidir anar mes enllà del que ningú ha imaginat per tal de trobar-los. Premi al millor espectacle de teatre de titelles al Festival Internacional de Titelles de Tolosa TITIRIJAI 2015.

icon adults ADULTS - BAIXOS22
Logo png ciclo

La Calòrica (Catalunya) 
DE L'1 AL 26 DE MARÇ

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERE. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixéssim estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Centre de Titelles de Lleida (Lleida)
MARÇ 4 | 5 | 11 | 12 |18 | 19 | 25 | 26

En Patufet és el personatge més popular de la nostra rondallística. Un menut coratjós i eixerit, amb ànsies però, de fer-se gran. El muntatge, fidel a la tradició, reviu les conegudes trifulgues d'aquest marrec, que congenia les aspiracions de fer-se un home, pròpies de tot infant, amb la il·lusió de perpetuar la història d'aquest singular protagonista, eternament menut.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Companyia Asceptual (Catalunya)

DEL 8 AL 12 DE MARÇ

-No hi haurà funció el dissabte 11 de març-

 

"Us presento tot el que he pogut trobar, i que he aplegat amb zel, sobre la història del pobre Werther; i sapigueu que me'n donareu les gràcies. Al seu esperit i al seu caràcter no li negueu la vostra admiració ni el vostre amor; ni al seu destí, les vostres llàgrimes. I tu, bona ànima que com ell sents també aquesta fúria, pren consol de les seves penes i fes-te amic d'aquest llibret, si per desencert o per culpa teva no n'has pogut trobar cap altre que et sigui més pròxim." J.W. Goethe 

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia Casa Real (Catalunya)

DILLUNS 13 DE MARÇ

 

Assajar és de covards és una lectura dramatitzada, un concert, una jam session actoral y un autèntic pollastre en la mateixa vetllada. Tens algun pla millor per al proper dilluns al vespre?

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia Amyralira

DEL 16 DE MARÇ AL 2 D'ABRIL

-No hi haurà funció el dijous 23 de març-
-Funció addicional: dimecres 22 de març a les 20h-

 

'Molt soroll per res' és una obra sobre l'amor. Sobre l'amor i la mort. Tot comença amb una gran festa per celebrar que els homes tornen de la guerra victoriosos. Es nota en l'ambient el preludi d'una llarga nit de música, màscares i diversió, a l'estil mediterrani. L'efervescència i l'esbojarrament de l'enamorament, però, donaran pas a l'agror del malentès, del rebuig, de l'abandonament. La comèdia i la tragèdia es barregen, com a la vida.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Companyia Sebastià Vergés (Catalunya)
ABRIL 1 | 2 | 8 | 9 | 15 | 16 | 22 | 23 | 29 | 30

Aquesta és la llegenda de Sant Jordi: una divertida versió per a titelles de la coneguda llegenda catalana. Però també hi trobareu alguna sorpresa, com elements de la tradició d'altres països d'Europa on també tenen llegendes del cavaller Giorgi de Capadòcia (Grècia, Portugal, Anglaterra...).

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Animamundi Teatre (Catalunya)
MAIG 6 | 7 | 13 | 14 | 20 | 21 | 27 | 28

La granota Llargapota somnia que viu aventures de conte de fades: que és un príncep encantat i que una princesa li fa un petó... però està trista perquè pensa que això no li pot passar a ella. Llargapota encara no sap que de vegades, els somnis es fan realitat!

 

icon escoles ESCOLES

Escenoteca 
(Andalusia)
OCTUBRE 3
P5 - Cicle Inicial de Primària

Els contes dels Germans Grimm han marcat i continuen marcant la infància de generació en generació. La barreja de teatre, narració oral i la participació del públic, són els ingredients d'aquestes golfes que ens obre les portes.

icon escoles ESCOLES

Cia. Parpelles 
(Catalunya)
OCTUBRE 17 · 18 · 24 · 25
P4, P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Una nit, la Violeta veu sortit una melodia per la finestra i, valenta, decideix anar-la a buscar... Acluca els ulls és un concert teatralitzat a on entre músics i actors us explicarem un conte. Amb el teatre i la música en directe us endinsareu en un viatge que travessa la nit, ens tranquil·litza la por i desperta les emocions i tots el sentits.

icon escoles ESCOLES

Cal Teatre 
(Catalunya)
NOVEMBRE 7 · 11 · 21 · 22 · 28
P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

El bosc com balla és un espectacle on les titelles, els actors i la música en directe recreen un espai poètic, articulat a través d'un bosc mòbil que adquireix personalitat pròpia gràcies al joc escènic. Aquest bosc, girant sobre si mateix, donarà vida als diferents indrets per on transcorre la història d'en Lukas: un camí entre els arbres, la seva llar, un lloc ocult del bosc, la clariana on pasturen les ovelles, un amagatall... I fins i tot la gran ciutat!

icon escoles ESCOLES

Cia El Cruce 
(Cantàbria)
NOVEMBRE 14 · 15 · 16
Cicle Inicial, Mitjà i Superior de Primària

En el seu món fantàstic els objectes cobren vida, els moviments parlen i les paraules volen. Són complicadament senzills, emocionalment lògics i nostàlgicament divertits... En el seu món poètic, les coses no són el que semblen y 'Punto y Coma' tampoc. Ens aproparan a una personal revisió del clown en un muntatge que destaca per l'enorme varietat de disciplines circenses.

icon escoles ESCOLES

Teatre Arbolé (Aragó)
DESEMBRE 12
P2 - Educació Infantil

Guardem la por a la butxaca per conèixer cinc històries de petits i entremaliats llobatons! Amb la representació de Cinco lobitos volem explicar-los als més petits, cinc històries on el llop té un paper fonamental. Històries tradicionals que tots coneixem i que segueixen estant vives a través de l'oralitat..

icon escoles ESCOLES

Dara 
(Catalunya)
DESEMBRE 15 · 16 · 19 · 20 · 21 · 22 
Educació Infantil - Cicle Inicial i Mitjà de Primària (sessions separades)

Satanàs, el dimoni, torna a fer de les seves i travessa un portal màgic per anar més de 2000 anys enrere i provar d'acabar d'una vegada per totes amb el Nadal. Però aquest portal és a l'habitació de la Martina què acaba viatjant al passat i amb l'ajuda d'un nou amic pastor, plantara cara als plans del dimoni i lluitaran per salvar el Nadal. Ho aconseguiran?

icon escoles ESCOLES

l'Estenedor Teatre 
(Catalunya)
GENER 16 · 17 · 18 · 23 · 24 · 25
P4, P5 - Ciclo Inicial de Primària

Una història d'amistat entre una nena i una bestia nascuda fora de temps, que va creixent sense aturador. El problema que això provoca sembla que ha de tenir molt mala solució, però al final es resoldrà per a tothom. 'Diplo' ens parla de la diversitat cultural, de la solidaritat, de l'amistat...

icon escoles ESCOLES

Forani Teatre 
(Catalunya)
FEBRER 6 · 7 · 8 · 9
Cicle Inicial, Mitjà i Superior de Primària

En Pau ha descobert la música, i de cop, ja sap què vol ser de gran. 'Pau. La Vida de Pau Casals'és una historia màgica, emotiva i tendra que ens acostarà als fets més rellevants de la vida de Pau Casals a través de la seva obra artística i humana. Un clam a la pau.

icon escoles ESCOLES

Periferia Teatro de Títeres
(Com. de Múrcia)
FEBRER 13 · 14 · 15 · 20 · 21 · 22
Educació Infantil

L'ocellet Ploma viu feliç a la seva gàbia... fins que un dia, la gàbia s'obre! 'Vola ploma', és un conte sobre la llibertat i el respecte a la veritable naturalessa dels éssers vius. Li donem al nostre ocell protagonista la possibilitat de viure el seu somni i els espectadors l'oportunitat d'acompanyar-lo en el seu vol.

icon escoles ESCOLES

Centre de Títelles de Lleida 
(Catalunya)
MARÇ 6 · 7 · 8 · 13 · 14 · 15
Educació Infantil - Cicle Inicial de Primària

Gúlliver parla de l'esperit de concòrdia i de cooperació. Els titelles, les ombres i les cançons són els principals elements d'aquesta narrativa dramàtica. 

icon escoles ESCOLES

Companyia Sebastià Vergés 
(Catalunya)
ABRIL 6 · 7 · 20 · 21 ·  24
Educació Infantil - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Una divertida versió de la coneguda llegenda catalana, però amb algun element nou de la tradició d'altres països d'Europa on també tenen llegendes del cavaller Giorgi de Capadòcia (Grècia, Portugal, Anglaterra...).

icon escoles ESCOLES

Blue Mango Theatre 
(Catalunya)
ABRIL 25 · 26 · 27 · 28
Cicle Mitjà i Superior de Primària

La jove Sherlock té moltes ganes de demostrar les seves habilitats. El robatori de les Joies de la Corona de la Torre de Londres és la seva gran oportunitat per fer de detectiu. Una història de detectius amb contingut cultural, plena de diversió, música i interacció.

icon escoles ESCOLES

Animamundi Teatre 
(Catalunya)
MAIG 8 · 9 · 10 · 15 · 16 · 17 · 22 · 23 · 24
Educació Infantil - Cicle Inicial de Primària

Espectacle de llum on la màgia de les ombres ens expliquen històries. a través de dibuixos fets en sorra coneixerem el cicle de l'aigua a la natura y acabarem descobrint la importància d'aprendre a valorar-nos i aceptar-nos tal com som!