Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton email-tantarantana-botton  CAT | CAS 

Teatre Tantarantana - Programació

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo

Cia. Ignífuga (Catalunya)
DEL 5 AL 30 D'ABRIL
Versió (molt) lliure de la novel·la de Dostoievski

Aleksandra no ha vingut fins aquí per jugar. Aleksandra forma part de la comitiva que acompanya el president rus en la seva gira europea i ha quedat atrapada en una ciutat balneari a la frontera entre Bèlgica i Alemanya. Benvinguts a Roulettenburg, un balneari que de nit es transforma en un casino on totes les nacionalitats europees van a jugar-s'hi l'ànima.

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Companyia Sebastià Vergés (Catalunya)
ABRIL 1 | 2 | 8 | 9 | 15 | 16 | 22 | 23

Adaptació titellaire de la llegenda popular de Sant Jordi, la princesa i el drac. Una divertida versió de la coneguda llegenda catalana, però amb alguns elements nous agafats de la tradició d'altres països d'Europa on també tenen llegendes del cavaller Jordi de Capadòcia: Grècia, Portugal, Anglaterra...

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

La Chacha del Rey (Catalunya)

DEL 27 D'ABRIL AL 7 DE MAIG

 

Dues noies, dues cadires, una nevera i un parell d'esterilles. Tot ben acomodat sobre el llom d'una balena. Amb la incansable esperança beckettiana de que l'animal es desperti algun dia, les dues protagonistes s'aixequen cada matí i no fan res més que esperar. Potser si la balena es desperta podran arribar a terra ferma.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo

Cia Casa Real (Catalunya)
DEL 3 AL 28 DE MAIG

Una comèdia negra que fa servir les convencions del gènere detectivesc per a reflexionar sobre els conceptes d'identitat, rol i gènere. Una faula contemporània que explora la influència que tenen els estereotips de ficció a l'hora de construir-nos com a individus. Un espectacle interactiu on cada nit el públic decidirà qui dels tres protagonistes és culpable.

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

ADDAURA Teatre Visual (Catalunya)
ABRIL 29 | 30

Embrossa't és un espectacle únic basat en la poesia visual de Joan Brossa, on es barregen dansa, màgia, objectes, teatre negre, titelles i ombres. Una investigació que porta a escena l'obra del polifacètic artista català per tal de transmetre a les noves generacions tot allò que va transmetre l'autor amb la creació de cadascuna de les seves obres.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Escola Estudi Nancy Tuñón (Catalunya)

ABRIL 24

 

Els alumnes del curs d'improvisació teatral de la coneguda escola d'actors Estudi Nancy Tuñón es pujaran a l'escenari per demostrar tot l'après en aquest primer trimestre al curs d'iniciació a la improvisació teatral impartit pel professor Javier Alba de Alba.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Animamundi Teatre (Catalunya)
MAIG 6 | 7 | 13 | 14 | 20 | 21 | 27 | 28

La granota Llargapota somnia que viu aventures de conte de fades: que és un príncep encantat i que una princesa li fa un petó... però està trista perquè pensa que això no li pot passar a ella. Llargapota encara no sap que de vegades, els somnis es fan realitat!

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Latiovisual Cultura (Catalunya)

MAIG 14 | 28

 

Proposta en directe amb les noves composicions del músic-autor, interpretades per ell mateix: veu i instrumentació de corda variada, a més de complements literaris i digitals.

 

icon escoles ESCOLES

Escenoteca 
(Andalusia)
OCTUBRE 3
P5 - Cicle Inicial de Primària

Els contes dels Germans Grimm han marcat i continuen marcant la infància de generació en generació. La barreja de teatre, narració oral i la participació del públic, són els ingredients d'aquestes golfes que ens obre les portes.

icon escoles ESCOLES

Cia. Parpelles 
(Catalunya)
OCTUBRE 17 · 18 · 24 · 25
P4, P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Una nit, la Violeta veu sortit una melodia per la finestra i, valenta, decideix anar-la a buscar... Acluca els ulls és un concert teatralitzat a on entre músics i actors us explicarem un conte. Amb el teatre i la música en directe us endinsareu en un viatge que travessa la nit, ens tranquil·litza la por i desperta les emocions i tots el sentits.

icon escoles ESCOLES

Cal Teatre 
(Catalunya)
NOVEMBRE 7 · 11 · 21 · 22 · 28
P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

El bosc com balla és un espectacle on les titelles, els actors i la música en directe recreen un espai poètic, articulat a través d'un bosc mòbil que adquireix personalitat pròpia gràcies al joc escènic. Aquest bosc, girant sobre si mateix, donarà vida als diferents indrets per on transcorre la història d'en Lukas: un camí entre els arbres, la seva llar, un lloc ocult del bosc, la clariana on pasturen les ovelles, un amagatall... I fins i tot la gran ciutat!

icon escoles ESCOLES

Cia El Cruce 
(Cantàbria)
NOVEMBRE 14 · 15 · 16
Cicle Inicial, Mitjà i Superior de Primària

En el seu món fantàstic els objectes cobren vida, els moviments parlen i les paraules volen. Són complicadament senzills, emocionalment lògics i nostàlgicament divertits... En el seu món poètic, les coses no són el que semblen y 'Punto y Coma' tampoc. Ens aproparan a una personal revisió del clown en un muntatge que destaca per l'enorme varietat de disciplines circenses.

icon escoles ESCOLES

Teatre Arbolé (Aragó)
DESEMBRE 12
P2 - Educació Infantil

Guardem la por a la butxaca per conèixer cinc històries de petits i entremaliats llobatons! Amb la representació de Cinco lobitos volem explicar-los als més petits, cinc històries on el llop té un paper fonamental. Històries tradicionals que tots coneixem i que segueixen estant vives a través de l'oralitat..

icon escoles ESCOLES

Dara 
(Catalunya)
DESEMBRE 15 · 16 · 19 · 20 · 21 · 22 
Educació Infantil - Cicle Inicial i Mitjà de Primària (sessions separades)

Satanàs, el dimoni, torna a fer de les seves i travessa un portal màgic per anar més de 2000 anys enrere i provar d'acabar d'una vegada per totes amb el Nadal. Però aquest portal és a l'habitació de la Martina què acaba viatjant al passat i amb l'ajuda d'un nou amic pastor, plantara cara als plans del dimoni i lluitaran per salvar el Nadal. Ho aconseguiran?

icon escoles ESCOLES

l'Estenedor Teatre 
(Catalunya)
GENER 16 · 17 · 18 · 23 · 24 · 25
P4, P5 - Ciclo Inicial de Primària

Una història d'amistat entre una nena i una bestia nascuda fora de temps, que va creixent sense aturador. El problema que això provoca sembla que ha de tenir molt mala solució, però al final es resoldrà per a tothom. 'Diplo' ens parla de la diversitat cultural, de la solidaritat, de l'amistat...

icon escoles ESCOLES

Forani Teatre 
(Catalunya)
FEBRER 6 · 7 · 8 · 9
Cicle Inicial, Mitjà i Superior de Primària

En Pau ha descobert la música, i de cop, ja sap què vol ser de gran. 'Pau. La Vida de Pau Casals'és una historia màgica, emotiva i tendra que ens acostarà als fets més rellevants de la vida de Pau Casals a través de la seva obra artística i humana. Un clam a la pau.

icon escoles ESCOLES

Periferia Teatro de Títeres
(Com. de Múrcia)
FEBRER 13 · 14 · 15 · 20 · 21 · 22
Educació Infantil

L'ocellet Ploma viu feliç a la seva gàbia... fins que un dia, la gàbia s'obre! 'Vola ploma', és un conte sobre la llibertat i el respecte a la veritable naturalessa dels éssers vius. Li donem al nostre ocell protagonista la possibilitat de viure el seu somni i els espectadors l'oportunitat d'acompanyar-lo en el seu vol.

icon escoles ESCOLES

Centre de Títelles de Lleida 
(Catalunya)
MARÇ 6 · 7 · 8 · 13 · 14 · 15
Educació Infantil - Cicle Inicial de Primària

Gúlliver parla de l'esperit de concòrdia i de cooperació. Els titelles, les ombres i les cançons són els principals elements d'aquesta narrativa dramàtica. 

icon escoles ESCOLES

Companyia Sebastià Vergés 
(Catalunya)
ABRIL 6 · 7 · 20 · 21 ·  24
Educació Infantil - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Una divertida versió de la coneguda llegenda catalana, però amb algun element nou de la tradició d'altres països d'Europa on també tenen llegendes del cavaller Giorgi de Capadòcia (Grècia, Portugal, Anglaterra...).

icon escoles ESCOLES

Blue Mango Theatre 
(Catalunya)
ABRIL 25 · 26 · 27 · 28
Cicle Mitjà i Superior de Primària

La jove Sherlock té moltes ganes de demostrar les seves habilitats. El robatori de les Joies de la Corona de la Torre de Londres és la seva gran oportunitat per fer de detectiu. Una història de detectius amb contingut cultural, plena de diversió, música i interacció.

icon escoles ESCOLES

Animamundi Teatre 
(Catalunya)
MAIG 8 · 9 · 10 · 15 · 16 · 17 · 22 · 23 · 24
Educació Infantil - Cicle Inicial de Primària

Espectacle de llum on la màgia de les ombres ens expliquen històries. a través de dibuixos fets en sorra coneixerem el cicle de l'aigua a la natura y acabarem descobrint la importància d'aprendre a valorar-nos i aceptar-nos tal com som!