Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari/a amb id: 42

Teatre Tantarantana - Programació

icon adults ADULTS - BAIXOS22

VIII CICLE DE COMPANYIES EN XARXA
Proyecto 43-2
(Com. de Madrid)
DEL 15 AL 26 DE NOVEMBRE

Viaje al fin de la noche és la 3a part de la trilogia sobre Euskadi, la memòria col·lectiva i el conflicte amb ETA. Estrena absoluta a la ciutat de Barcelona.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cactus Love Produccions (Catalunya)

DEL 9 AL 26 DE NOVEMBRE

 

En un petit indret de l'Empordà, en un món i una època ben similars als actuals, els déus són més humans que mai i conviuen amb els homes, participant dels seus costums. Una nit d'estiu, després de bufar la tramuntana, apareix a la platja el cos de Quíone, la filla petita del déu Bòreas, personificació del vent del nord.

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Cia Parpelles (Catalunya)
NOVEMBRE 11 · 12 · 18 · 19 · 25 · 26

Acluca els ulls és un concert teatralitzat on músics i actors ens explicaran un conte sobre l'amistat i la solidaritat. Un viatge que ens ajudarà a connectar amb les nostres emocions i ens farà riure i somriure sense parar. Una història d'amistat, reptes i superació amb música en directe per a tota família.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

La Canina (Catalunya)

DEL 30 DE NOVEMBRE AL 30 DE DESEMBRE

 

Una dramaturga escriu sobre l'amor perfecte. Seleccionarà un subjecte d'estudi i aplicarà patrons provats empíricament en relacions d'èxit. Dos actors assagen una obra sobre una dramaturga escrivint sobre l'amor. Alguna cosa sorgeix entre ells. ¿Actors o personatges? ¿Es pot crear artificialment l'amor? Una obra sobre els límits de ficció i realitat.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo

Obskené (Catalunya)
DEL 5 DE DESEMBRE
AL 7 DE GENER
ESTRENA: DIJOUS 7 DE DESEMBRE
 

Alpenstock és una comèdia boja i absurda, amb un humor assassí, que barreja ingredients tan dispars com un piulet tirolès, el psit-psit del lavabo o una paella plena de xampinyons. Una farsa que arrossega in crescendo a l'espectador cap a un espiral d'humor negre. Una peça incorrecta; una retrat cru del nostre benestar occidental que es revela com una bufetada a l'espectador.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Cia Casa Real (Catalunya)

DILLUNS 11 DE DESEMBRE

 

Una lectura dramatitzada, un concert i una jam session actoral en la mateixa vetllada. Una sessió irrepetible on es proposa a actors, directors, músics, dramaturgs, realitzadors, fotògrafs, artistes plàstics, dissenyadors i fins i tot al públic la bogeria de fer un salt al buit...i a caure d'empeus. Assajar és de covards és un autèntic pollastre. Tens algun pla millor per al proper dilluns al vespre?

 

icon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

La Roda Produccions (Catalunya)
DESEMBRE 16 · 17 · 23 · 27 · 28 · 29 · 30 | GENER 2 · 3 · 4 · 7

Dos amics molt amics, en Joan i en Carles, es veuran "obligats" a explicar la conegudíssima història d'"Els Pastorets". Els problemes vindran quan resulti que la història per ells no és tan conegudíssima i no tenen cap més ajut que la seva imaginació i la dels espectadors. Se'n sortiran?

ESTRENA A BARCELONAicon infantils FAMILIAR - BAIXOS22

Cia Com Sona (Catalunya)
GENER 13 · 14 · 20 · 21 · 27 · 28 

Caixes petites i grans. Caixes que es mouen i ballen. Caixes que juguen, que imaginen barques i objectes diversos. Caixes que amaguen petits tresors amagats....Música!

icon escoles ESCOLES

De Paper 
(Catalunya)
OCTUBRE 10 · 11 · 13 · 16
Educació Infantil - Cicle Inicial de Primària

Un espectacle de música i teatre d'ombres amb cançons originals i fetes a mida que teixeixen un relat sorprenent i divertit, il·lustrat amb teatrins de paper i titelles de cartró. Obriu bé els ulls i pareu les orelles!

icon escoles ESCOLES

Cia Pissarra i Grup Macedònia 
(Catalunya)
OCTUBRE 24 · 25 · 26 · 27
Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària

Agafa el Raspall ens mostra una proposta pedagògica que recull la poesia de Joana Raspall, en una història embolcallada de misteri, on la música i el teatre són els mitjans per descobrir alguns dels moments més significatius de la vida de la poetessa.

icon escoles ESCOLES

Cia Parpelles
(Catalunya)
NOVEMBRE 9 · 10 · 16 · 17 
P4, P5 · Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Acluca els ulls és un concert teatralitzat on músics i actors, ens explicaran un conte que posa de relleu l’amistat i la solidaritat. El teatre i la música en directe és el llenguatge que ens farà endinsar en les nostres emocions més profundes però al mateix  temps no podrem parar de riure!

icon escoles ESCOLES
Cia. La Carreta (Com. Valenciana)
NOVEMBRE 20 · 21
Educació infantil · Cicle Inicial de Primària

Una imaginativa historia plena de  fantasia, realitzada amb la màgica tècnica del teatre negre i amb una banda sonora original que tracta l’historia del sol i el gira-sol. Dos ocellets revoltosos els ajudaran a aconseguir els seus somnis. 

icon escoles ESCOLES

La Roda Produccions
(Catalunya)
DESEMBRE 13 · 14 · 15 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22
Educació Infantil - Cicle Inicial i Mitjà de Primària (sessions separades)

Dos amics molt amics, en Joan i en Carles, es veuran "obligats" a explicar la conegudíssima història d' "Els Pastorets". Els problemes vindran quan resulti que la història per ells no és tan conegudíssima i no tenen cap més ajut que la seva imaginació i la dels espectadors. Se'n sortiran?

 ESTRENA A BARCELONAicon escoles ESCOLES

Cia. Com Sona (Catalunya)
GENER 22 · 23 · 24 · 25 · 26 · 29 · 30 - FEBRER 1 · 2
P2 - Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària
 
Caixes petites i grans. Caixes que es mouen i ballen. Caixes que juguen, que imaginen barques i objectes diversos. Caixes que amaguen petits tresors amagats....Música!
 

icon escoles ESCOLES

Pinotxo en Bicicleta 
(Catalunya)
FEBRER 12 · 13 · 14 · 19 · 20 · 21
P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Cas Caputxeta és una historia amable sobre la llibertat i la recerca de la veritat, un viatge visual i musical amb regust de cinema antic en una original versió del clàssic universal.

icon escoles ESCOLES

Cia Mercè Framis (Catalunya)
FEBRER 26 · 27 · 28 - MARÇ 19 · 20 · 21
P2 - Educació Infantil

El Petit Circ és un espectacle d’ombres en clau de circ. Una proposta pedagògica per aprendre amb els sentits: la vista, la oïda i les emocions, una posada en escena visual i sonora on les figures són mogudes al ritme de la música.

icon escoles ESCOLES

Teatre al detall (Catalunya)
MARÇ 12 · 13 · 14 · 15 · 16
P5 · Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Una historia onírica i màgica que ens parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com busquem solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de nosaltres mateixos.


icon escoles ESCOLESbandera inglesa2

Blue Mango Theatre (Catalunya)

ABRIL  16 · 17 · 18 · 19

Cicle Mitjà i Superior de Primària

 

El malvat Sheriff de Nottingham sempre fa de les seves, treu diners als pobres i és dolent de mena! Robin i els seus amics tenen un pla per aturar-lo d’una vegada per totes, però necessiten l’ajuda de tot el públic. Acompanyeu-nos en aquesta apassionant aventura amb Robin Hood, els seus fidels acompanyants i la donzella Marion.

 

icon escoles ESCOLES

Cia Inspira Teatre 
(Catalunya)
ABRIL 23 · 24 · 25 · 26 · 27
P4 - P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

L'Ornet vol cantar és un espectacle musical i amb titelles, un conte inspirat en la vida d'Ornette Coleman, un saxofonista, trompeta, violinista i compositor americà de jazz.

icon escoles ESCOLESestrena absoluta

Animamundi Teatre 
(Catalunya)
MAIG 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 21
Educació Infantil - Cicle Inicial de Primària

Un espectacle d'ombres xineses ple d'emocions i poesia. Un conte que us convida a viure les aventures que un porquet afronta en el seu viatge nocturn cap al naixement d'un nou dia.