Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo

Dara (Catalunya)
DEL 16 D'AGOST AL 17 DE SETEMBRE

Té una bona feina. Té un bon sou. És molt bona fent el que fa. La millor. Però ara vol fer una altra cosa. CANVIAR DE FEINA POT SER UNA COMÈDIA!

icon adults ADULTS - ÀTIC22

La Catenària (Catalunya)

DEL 7 AL 24 DE SETEMBRE

 

Concert teatralitzat condimentat amb algun toc de poesia i un xic d'opinió. Un viatge despullat a l'essència d'un repertori d'una sensibilitat extraordinària i una immensa bellesa. Perquè, de bohemis, tots n'hem estat en algun moment o altre. D'alguna manera o altra.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22

VIII CICLE DE COMPANYIES EN XARXA 
Sala Ultramar 
(València)
DEL 26 AL 28 DE SETEMBRE

Una obra que parla sobre la incapacitat de prendre decisions fermes, de la immobilitat, de com tractem a les persones que més volem, de la incomprensió, de la lluita entre el que és natural i el que és imposat per nosaltres mateixos, de l'amor i el no saber estimar, voler estimar però no saber fer-ho, l'amor a la parella, l'amor als fills i l'amor al treball.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

VIII CICLE DE COMPANYIES EN XARXA 
Calema Producciones
(Com. de Madrid)
DEL 29 DE SETEMBRE A L'1 D'OCTUBRE

Los Nadies és una peça que parla de cadascun de nosaltres, de tots. Descriu des d'un punt de vista filosòfic com és la sensació que té un ser qualsevol en passar per aquest món, incidint en la idea del desencontre entre els éssers humans.

icon adults ADULTS - BAIXOS22

Arcenic Creació - Teatre Tantarantana (Catalunya)
DEL 5 AL 29 D'OCTUBRE

Monster és una comèdia acida, divertida i tendre sobre la necessitat d'acceptar-nos així com som, sense intentar adherir a canons establerts ni complaure les persones que ens envolten. Som animals estranys, amb les nostres manies i els nostres defectes, no encaixem amb els canons de la publicitat, però això vol dir que estem vius. Entendre aquesta senzilla veritat ens pot treure la por i fer-nos immensament més feliços.

Agost 2017
L M X J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR