Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton email-tantarantana-botton  CAT | CAS 

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo

Cia. Ignífuga (Catalunya)
DEL 5 AL 30 D'ABRIL
Versió (molt) lliure de la novel·la de Dostoievski

Aleksandra no ha vingut fins aquí per jugar. Aleksandra forma part de la comitiva que acompanya el president rus en la seva gira europea i ha quedat atrapada en una ciutat balneari a la frontera entre Bèlgica i Alemanya. Benvinguts a Roulettenburg, un balneari que de nit es transforma en un casino on totes les nacionalitats europees van a jugar-s'hi l'ànima.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

La Chacha del Rey (Catalunya)

DEL 27 D'ABRIL AL 7 DE MAIG

 

Dues noies, dues cadires, una nevera i un parell d'esterilles. Tot ben acomodat sobre el llom d'una balena. Amb la incansable esperança beckettiana de que l'animal es desperti algun dia, les dues protagonistes s'aixequen cada matí i no fan res més que esperar. Potser si la balena es desperta podran arribar a terra ferma.

 

icon adults ADULTS - BAIXOS22Logo png ciclo

Cia Casa Real (Catalunya)
DEL 3 AL 28 DE MAIG

Una comèdia negra que fa servir les convencions del gènere detectivesc per a reflexionar sobre els conceptes d'identitat, rol i gènere. Una faula contemporània que explora la influència que tenen els estereotips de ficció a l'hora de construir-nos com a individus. Un espectacle interactiu on cada nit el públic decidirà qui dels tres protagonistes és culpable.

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Escola Estudi Nancy Tuñón (Catalunya)

ABRIL 24

 

Els alumnes del curs d'improvisació teatral de la coneguda escola d'actors Estudi Nancy Tuñón es pujaran a l'escenari per demostrar tot l'après en aquest primer trimestre al curs d'iniciació a la improvisació teatral impartit pel professor Javier Alba de Alba.

 

icon adults ADULTS - ÀTIC22

Latiovisual Cultura (Catalunya)

MAIG 14 | 28

 

Proposta en directe amb les noves composicions del músic-autor, interpretades per ell mateix: veu i instrumentació de corda variada, a més de complements literaris i digitals.

 

Abril 2017
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Newsletter

Logo png ciclo 

  

   Banner ticket