Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton email-tantarantana-botton  CAT | CAS 

ASSAJAR ÉS DE COVARDS

icon adults ADULTS ÀTIC22

ASSAJAR ÉS DE COVARDS

Cia Casa Real (Catalunya)

DILLUNS 10 D'ABRIL
 

Assajar és de covards és una lectura dramatitzada, un concert i una jam session actoral en la mateixa vetllada. Una sessió irrepetible on es proposa a actors, directors, músics, dramaturgs, realitzadors, fotògrafs, artistes plàstics, dissenyadors i fins i tot al públic la bogeria de fer un salt al buit...i a caure d'empeus. Assajar és de covards és un autèntic pollastre. Tens algun pla millor per al proper dilluns al vespre?

Això va de traslladar la mecànica de les jam session de jazz a les lectures dramatitzades de textos teatrals. En altres paraules: això va de tirar-se a la piscina. Per això li diem "Assajar és de covards": Perquè els actors que llegeixen els textos no han treballat mai junts, perquè el director acaba de conèixer els que seran els seus actors, perquè el dramaturg no havia vist el director en tota la seva vida, perquè el fotògraf i el realitzador no saben què fotografiaran i perquè el músic va creant l'ambient sonor a mesura que es va desenvolupant l'escena. I el més important de tot: Perquè els espectadors que vulguin poden substituir qualsevol dels actors participants per interpretar ells mateixos el personatge que més els hagi agradat. Realment, per participar a "Assajar és de covards" cal fer gala d'una indiscutible valentia... O  d'indiscutible inconsciència! T'animes?

Espectacle en català - castellà

Horaris sessions: Dilluns 21h

Preu col·laboració: 5€

 

ASSAJAR ÉS DE COVARDS

  

Organitza: Cia Casa Real. Salvador S. Sánchez, MariTxari Corral, Rocío Manzano, Laura Vila Cremer, Blanca Garcia Lladó y Sara Sansuan Espinet

 

 

    

Març 2017
L M X J V S D
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Newsletter

Logo png ciclo 

  

   Banner ticket