Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

BREUS HISTÒRIES

icon adults ADULTS - ÀTIC22

BREUS HISTÒRIES

Mostra Hola Teatre 2016 - 2017

DILLUNS 26 DE JUNY

'"Hola Teatre" és un nou espai de formació teatral que neix de la companyia Dara amb la il·lusió de poder apropar el teatre des del joc.

Li diem un Hola al teatre fent que l'alumne el descobreixi gaudint-lo, fent-se'l seu i aprenent la matèria d'una manera lúdica i amena, és a dir: jugant. De fet, en francès, "actuar" s'anomena "jouer", i "play" en anglès. Nosaltres utilitzem en la formació aquest principi amb el que també treballem a les nostres obres: trobar els recursos mitjançant el joc que ens serviran tant a l'escenari com al dia a dia.

En el taller treballem la sensibilitat, la relaxació, la percepció i l'expressió, que combinarem entre elles com si fossin peces de Tetris. Per fer-ho juguem les següents cartes escèniques: la concentració, la confiança, l'imaginari, l'expressió corporal i vocal, l'oratòria, la dicció, l'imaginari, el moviment, l'escolta, la mirada, l'entonació, la modulació i l'olfacte escènic per connectar emocionalment. Com a tauler de joc utilitzem la preparació d'escenes, improvisacions, la connexió amb les emocions i sensacions pròpies, el llenguatge corporal i no verbal, i la percepció cap a l'exterior i l'interior.

Un cop familiaritzats amb els continguts del curs, es posaran en pràctica en una mostra final a públic al teatre Tantarantana, lloc on s'ha realitzat tota la formació. Enguany, els alumnes presenten tres peces breus de teatre:

  • Sense Sortida d'Elisenda Guiu
Dos vells amics de la universitat es retroben casualment en un carreró sense sortida. Una dura història sobre l'amistat, l'amor i l'instint de supervivència que no deixarà ningú indiferent.
 
  • Dues dones i un funeral de Roger Vidal
La Blanca i la Raquel, cunyades, han de preparar el funeral del seu respectiu marit i germà. Descobriran incrèdules com d'absurds i ridículs poden arribar a ser alguns serveis funeraris. Què no faries pels teus difunts i, sobretot, per no disgustar la iaia? Però a mesura que prenguin decisions anirem descobrint coses del difunt i aquesta peculiar família.
 
  • Escúpidos d'Elisenda Guiu

Esteu o heu estat irremediablement, i potser, inexplicablement enamorats? Alguna vegada us heu preguntat qui és el culpable del vostre enamorament? Què li farieu?

Espectacle en català | Durada 60'
 

Horari sessió: Dilluns a les 21h

Preu col·laboració: 5

*Les entrades es reserven pel web i es paguen a taquilla el mateix dia de la funció. El servei de reserva és gratuït.

 

BREUS HISTÒRIES

Mostra Hola Teatre 2016 - 2017

Taller impartit per Isidre Montserrat

Intèrprets: Christian Martinho, Jordi Serrat, Susanna Agüera, Nimeh Ahmad, Elisa Linares i Cristina Codina

Accedir al material de premsa de l'espectacle


 

Juny 2017
L M X J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Newsletter

Logo png ciclo

convocatoria tancada

convocatoria espectacles baixos

PUBLI CAMPANYA ESCOLAR