Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton email-tantarantana-botton  CAT | CAS 

icon escoles ESCOLES

Escenoteca 
(Andalusia)
OCTUBRE 3
P5 - Cicle Inicial de Primària

Els contes dels Germans Grimm han marcat i continuen marcant la infància de generació en generació. La barreja de teatre, narració oral i la participació del públic, són els ingredients d'aquestes golfes que ens obre les portes.

icon escoles ESCOLES

Cia. Parpelles 
(Catalunya)
OCTUBRE 17 · 18 · 24 · 25
P4, P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Una nit, la Violeta veu sortit una melodia per la finestra i, valenta, decideix anar-la a buscar... Acluca els ulls és un concert teatralitzat a on entre músics i actors us explicarem un conte. Amb el teatre i la música en directe us endinsareu en un viatge que travessa la nit, ens tranquil·litza la por i desperta les emocions i tots el sentits.

icon escoles ESCOLES

Cal Teatre 
(Catalunya)
NOVEMBRE 7 · 11 · 21 · 22 · 28
P5 - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

El bosc com balla és un espectacle on les titelles, els actors i la música en directe recreen un espai poètic, articulat a través d'un bosc mòbil que adquireix personalitat pròpia gràcies al joc escènic. Aquest bosc, girant sobre si mateix, donarà vida als diferents indrets per on transcorre la història d'en Lukas: un camí entre els arbres, la seva llar, un lloc ocult del bosc, la clariana on pasturen les ovelles, un amagatall... I fins i tot la gran ciutat!

icon escoles ESCOLES

Cia El Cruce 
(Cantàbria)
NOVEMBRE 14 · 15 · 16
Cicle Inicial, Mitjà i Superior de Primària

En el seu món fantàstic els objectes cobren vida, els moviments parlen i les paraules volen. Són complicadament senzills, emocionalment lògics i nostàlgicament divertits... En el seu món poètic, les coses no són el que semblen y 'Punto y Coma' tampoc. Ens aproparan a una personal revisió del clown en un muntatge que destaca per l'enorme varietat de disciplines circenses.

icon escoles ESCOLES

Teatre Arbolé (Aragó)
DESEMBRE 12
P2 - Educació Infantil

Guardem la por a la butxaca per conèixer cinc històries de petits i entremaliats llobatons! Amb la representació de Cinco lobitos volem explicar-los als més petits, cinc històries on el llop té un paper fonamental. Històries tradicionals que tots coneixem i que segueixen estant vives a través de l'oralitat..

icon escoles ESCOLES

Dara 
(Catalunya)
DESEMBRE 15 · 16 · 19 · 20 · 21 · 22 
Educació Infantil - Cicle Inicial i Mitjà de Primària (sessions separades)

Satanàs, el dimoni, torna a fer de les seves i travessa un portal màgic per anar més de 2000 anys enrere i provar d'acabar d'una vegada per totes amb el Nadal. Però aquest portal és a l'habitació de la Martina què acaba viatjant al passat i amb l'ajuda d'un nou amic pastor, plantara cara als plans del dimoni i lluitaran per salvar el Nadal. Ho aconseguiran?

icon escoles ESCOLES

l'Estenedor Teatre 
(Catalunya)
GENER 16 · 17 · 18 · 23 · 24 · 25
P4, P5 - Ciclo Inicial de Primària

Una història d'amistat entre una nena i una bestia nascuda fora de temps, que va creixent sense aturador. El problema que això provoca sembla que ha de tenir molt mala solució, però al final es resoldrà per a tothom. 'Diplo' ens parla de la diversitat cultural, de la solidaritat, de l'amistat...

icon escoles ESCOLES

Forani Teatre 
(Catalunya)
FEBRER 6 · 7 · 8 · 9
Cicle Inicial, Mitjà i Superior de Primària

En Pau ha descobert la música, i de cop, ja sap què vol ser de gran. 'Pau. La Vida de Pau Casals'és una historia màgica, emotiva i tendra que ens acostarà als fets més rellevants de la vida de Pau Casals a través de la seva obra artística i humana. Un clam a la pau.

icon escoles ESCOLES

Periferia Teatro de Títeres
(Com. de Múrcia)
FEBRER 13 · 14 · 15 · 20 · 21 · 22
Educació Infantil

L'ocellet Ploma viu feliç a la seva gàbia... fins que un dia, la gàbia s'obre! 'Vola ploma', és un conte sobre la llibertat i el respecte a la veritable naturalessa dels éssers vius. Li donem al nostre ocell protagonista la possibilitat de viure el seu somni i els espectadors l'oportunitat d'acompanyar-lo en el seu vol.

icon escoles ESCOLES

Centre de Títelles de Lleida 
(Catalunya)
MARÇ 6 · 7 · 8 · 13 · 14 · 15
Educació Infantil - Cicle Inicial de Primària

Gúlliver parla de l'esperit de concòrdia i de cooperació. Els titelles, les ombres i les cançons són els principals elements d'aquesta narrativa dramàtica. 

icon escoles ESCOLES

Companyia Sebastià Vergés 
(Catalunya)
ABRIL 6 · 7 · 20 · 21 ·  24
Educació Infantil - Cicle Inicial i Mitjà de Primària

Una divertida versió de la coneguda llegenda catalana, però amb algun element nou de la tradició d'altres països d'Europa on també tenen llegendes del cavaller Giorgi de Capadòcia (Grècia, Portugal, Anglaterra...).

icon escoles ESCOLES

Blue Mango Theatre 
(Catalunya)
ABRIL 25 · 26 · 27 · 28
Cicle Mitjà i Superior de Primària

La jove Sherlock té moltes ganes de demostrar les seves habilitats. El robatori de les Joies de la Corona de la Torre de Londres és la seva gran oportunitat per fer de detectiu. Una història de detectius amb contingut cultural, plena de diversió, música i interacció.

icon escoles ESCOLES

Animamundi Teatre 
(Catalunya)
MAIG 8 · 9 · 10 · 15 · 16 · 17 · 22 · 23 · 24
Educació Infantil - Cicle Inicial de Primària

Espectacle de llum on la màgia de les ombres ens expliquen històries. a través de dibuixos fets en sorra coneixerem el cicle de l'aigua a la natura y acabarem descobrint la importància d'aprendre a valorar-nos i aceptar-nos tal com som!

Abril 2017
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Logo png ciclo 

  

   Banner ticket