Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

ASSAJAR ÉS DE COVARDS

icon adults ADULTS - ÀTIC22

ASSAJAR ÉS DE COVARDS

Cia Casa Real (Catalunya)

'Assajar és de covards' és una lectura dramatitzada, un concert i una jam session actoral en la mateixa vetllada. Una sessió irrepetible on es proposa a actors, directors, músics, fotògrafs, dramaturgs i fins i tot al públic la bogeria de fer un salt al buit... i caure dempeus. Assajar és de covards és un autèntic pollastre. Encara no has vingut un dilluns al vespre?
 
PERÒ DE QUÈ VA AIXÒ?
 
Això va de traslladar la mecànica de les jam session de jazz a les lectures dramatitzades de textos teatrals. En altres paraules: això va de tirar-se a la piscina. Per això li diem "Assajar és de covards": Perquè els actors que llegeixen els textos no han treballat mai junts, perquè el director acaba de conèixer els que seran els seus actors, perquè el dramaturg no havia vist el director en tota la seva vida, perquè el fotògraf i el realitzador no saben què fotografiaran i perquè el músic va creant l'ambient sonor a mesura que es va desenvolupant l'escena. I el més important de tot: Perquè els espectadors que vulguin poden substituir qualsevol dels actors participants per interpretar ells mateixos el personatge que més els hagi agradat. 
 
Realment, per participar a "Assajar és de covards" cal fer gala d'una indiscutible valentia... O d'indiscutible inconsciència! T'animes?
 
PERÒ TOT AIXÒ PER QUÈ?
 
Sobretot, per trobar-nos. Assajar és de covards és, per damunt de tot, un espai on dramaturgs, actors, directors, músics, fotògrafs, dibuixants, artistes visuals i curiosos de tot pelatge puguin conèixer-se, barrejar-se, i atrevir-se.
 
Però també perquè ja va sent hora que a aquesta ciutat hi hagi un espai teatral on puguin passar coses, un espai per a l' investigació, l' intercanvi i la sorpresa, un espai...
 

*On cada nit hi hagi dues estrenes mundials: les peces teatrals que llegirem no han estat representades mai davant de públic.

*On mai es vegi el mateix ni des del mateix punt de vista: amb cada lectura canvia l'espai escènic i la ubicació del públic

*On hi hagi música en directe: cada nit un músic diferent col·labora amb nosaltres creant els ambients sonors de les peces i oferint un petit concert durant el descans.

*On la jam session no es fa amb música si no amb paraules: siguis actor o no podràs interpretar el text del personatge que més t'hagi agradat

*I on la beguda vagi inclosa amb l'entrada!!

VULL PARTICIPAR 

Ets dramaturg? Si tens un text teatral d' entre 10 i 15 minuts de durada i vols que el llegim a l'Assajar és de covards ens el pots enviar!

Ets actor? Si t'agradaria protagonitzar una de les vetllades d'Assajar és de covards escriu-nos!

Ets director? Si et ve de gust coordinar les lectures dramatitzades contra rellotge i coordinar la fam d'actors que es farà després fes-nos un email!

Ets músic? Si tens ganes de ser l'encarregat de l'ambientació sonora i del petit concert del descans, escriu-nos!

Ets realitzador o fotògraf? Vine a fer una peça sobre Assajar és de covards! Dona'ns la teva visió de la vetllada!

Ets dissenyador o il.lustrador? Fes un cartell o vine a dibuixar en directe.

Ets qualsevol altra cosa i vols participar? Necessites més detalls sobre Assajar és de covards? Tens alguna altra pregunta? 

 CONTACTE

ASSAJAR ÉS DE COVARDS
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.assajaresdecovards


Organitzat per CIA CASA REAL amb la col·laboració de MORITZ

 

Newsletter