Facebook-Tantarantana twitter-tantarantana-botton  youtube-tantarantana-botton Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   CAT | CAS 

ASSALTEM L'ESCENARI

icon adults ADULTS - BAIXOS22

ASSALTEM L'ESCENARI

PRESENTACIÓ
 
És un projecte del TEATRE TANTARANTANA – ÀTIC22 dins el marc dels projectes pedagògics i fàbrica de creació del teatre creat per tal de facilitar l'accés dels alumnes als escenaris professionals.
 
En aquests TALLERS-MUNTATGES TEATRALS PER A JOVES D'ENTRE 16 I 18 ANYS es creen un espectacle a partir d'escenes i monòlegs que es poden veure a la sala Àtic22 del Tantarantana.

Treballem pensant en la posada en escena dels materials i ho fem a partir de: la tècnica actoral, la interpretació textual i la posada en escena. S'assajarà en paral·lel amb els tres professors del curs per tal d'aprofundir en les eines actorals dels intèrprets i assegurar un resultat de caire professional en el muntatge final.

Els professors del curs són Irene Hernández, Mireia Gubianas i David Marín, professionals en actiu de les arts escèniques i amb una llarga trajectòria com a docents en diferents centres educatius com el Batxillerat Escènic Granés, ESAD d'Eòlia, Escola Nancy Tuñón, Escola Luthier, etc.

CONTACTE

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Acceder al material de prensa del espectáculo

 

Newsletter