INFORMACIÓ PER A PERIODISTES

Tots els espectacles del Tantarantana disposen de fotografies i dossier de premsa descarregables. Per accedir-hi només cal entrar a la pàgina de l’espectacle i clicar el botó MATERIAL DE PREMSA. Si vols concertar entrevistes, venir a les estrenes o rebre informació periòdica sobre la nostra programació només cal que ho sol·licitis escrivint-nos a premsa@tantarantana.com.

NOTÍCIES

BUSCADOR

oct. 8, 2020

L’espectacle OI NÉOI de PI(È)CE s’estrena en versió audiovisual a les XII Jornadas de Inclusión Social y Educación en las Artes Escénicas

TEATRE TANTARANTANA
Les jornades, que inclouran ponències, converses i exhibició d’espectacles, es clouran el divendres dia 9 a les 20h amb la projecció d’OI NÉOI (ELS NOUS), un espectacle de teatre comunitari intergeneracional i interculturalco-creat per joves nouvinguts, joves estudiants d’arts escèniques i gent gran del barri del Raval sota la direcció de la coreògrafa Constanza Brncic i el dramaturg Albert Tola

set. 9, 2020

PRESENTACIÓ DE TEMPORADA 20-21: TEATRE DE PRIMERA NECESSITAT

TANTARANTANA
Una temporada insòlita mereix una presentació insòlita. L’equip en ple del Tantarantana ens hem convertit temporalment en youtubers per poder-vos explicar en píndoles de vídeo totes les novetats dels nostres projectes de fàbrica de creació i tota la nostra programació 20-21, on trobarem espectacles d’autores com Denise Duncan, Marta Aran o Llàtzer Garcia entre moltes altres. Preparedes? Llestes? Ja pots donar-li al play!

des. 12, 2019

“El teatro de lo impredecible, Una vivencia continua del Tantarantana”. CÉSAR INDIANO, reconegut escriptor hondureny s’atreveix amb l’Assajar és de Covards!

César Humberto Rodríguez Guerrero, més conegut com a César Indiano, és un escriptor, dramaturg, novelista i articulista hondureny que viu a Barcelona després d’haver abandonat el seu país per amenaces. Des de principis de temporada està vinculat al projecte PIECE de Teatre Comunitari Internacional i Intercultural i dilluns passat va atrevir-se amb una de les sessions d’Assar és de Covards… i això és el que li va semblar!

des. 3, 2019

‘Minimons’ en el Tantarantana. Un cuento de estar por casa: vivir una historia, por Irma Borges

IRMA BORGES | TITERESANTE.COM
Curiosos, los niños, van siguiendo la historia de dos gusanos, hermanos gemelos, que buscan la forma de aprender a volar. Enmarcado dentro de una casa, no hay un solo espacio escénico, nos encontramos dentro de la narración de un cuento y a medida que avanzamos en la historia, habitamos diferentes espacios recreados para acompañar a nuestros protagonistas en su aventura.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.