Saltar al contingut principal

NOTÍCIES

NOVA TEMPORADA 2021-2022

BENVINGUDES, GRÀCIES, AGRAÏDES, FELIÇOS… REIVINDICANT I ORGULLOSES. I SEMPRE ACOMPANYADES

Fa un any teníem clar que iniciàvem una temporada complicada, complexa, tal com intuíem i fèiem constar a la presentació. Així ha estat.

AQUESTA TEMPORADA VOLEM ALÇAR LA VEU I SEGUIR FENT XARXA

Per això, situant-nos en el nostre ara i mirant alleujats cap enrere, us donem la benvinguda de nou al nostre espai, a l’inici del projecte d’aquesta temporada donant les gràcies al sector, a les institucions, als mitjans de comunicació i a les espectadores. Aquests milers d’ulls que il·lustràvem i ens han acompanyat durant aquesta última temporada. I seguim amb aquesta idea: aquesta temporada volem alçar la veu i seguir fent xarxa. No volem quedar-nos callades i ens expressarem amb totes les nostres eines creatives. Per això volem retre homenatge també a les companyies i a les treballadores de la cultura; perquè som les diferents veus que ens fan ser el teatre que volem. Anomenem a les creadores, companyies i participants perquè formen part del nostre plural, d’aquest viatge mogut que hem compartit, així que parlem juntes per transmetre el nostre agraïment i felicitat d’haver pogut arribar avui dia.

NO PODEM BAIXAR EL NOSTRE ÍMPETU, PERQUÈ S’INTUEIX QUE SERÀ NECESSARI

Normalment les presentacions de les noves temporades són molt positives, plenes de ganes d’estrenar, il·lusions de compartir i així serà aquesta. Però avancem i deixem constància que no som propenses a l’alarmisme, però compte, serà necessària de nou aquesta aportació d’energia extra, de confiança, d’aquestes mateixes ganes amb què ens hem sentit acompanyades en aquests difícils mesos. No podem baixar el nostre ímpetu, perquè s’intueix que serà necessari, tant o més que l’anterior temporada, tenim experiències que les situacions post són més difícils que el preludi i l’inici d’una situació adversa. Així que de nou us convidem a totes que hem nomenat anteriorment a seguir acompanyar-nos tal com heu fet, protegint i enfortint aquest imaginari cultural d’excedència que estem construint des de fa anys. No deixem perdre l’esforç que hem fet conjuntament pel camí. No pensem només en nosaltres sinó també en totes les nostres companyes que, en definitiva, treballem totes plegades per a vosaltres i per crear el discurs i la imatge cultural d’aquesta ciutat i del nostre país.

Ara sí, iniciem una temporada on no només ens reivindiquem com a espai d’exhibició sinó també com a Fàbrica de Creació. I a més, ens acostem als 30 anys del Tantarantana, i aquí és on ens envolta l’orgull, en la feina conjunta d’un equip constant que dia a dia dona vida a un edifici a través del seu projecte. Així que podem parlar d’una entitat amb un històric a l’esquena, un espai teatral que s’ha reformulat per ser un centre de creació a través dels seus programes.

REIVINDIQUEM EL PROJECTE DEL TANTARANTANA COM A FÀBRICA DE CREACIÓ

Reivindiquem el projecte del Tantarantana com a Fàbrica de creació, no només com a concepte sinó per la feina desenvolupada durant aquests anys i la que seguirem fent; també som motor de creació gràcies a les companyies i creadores que confien en el teatre i creuen en les línies dels nostres programes.

Potser encara no som trending, potser encara no som el caramelet dels més influencers, però el que us assegurem és que treballem des de l’esforç i la proximitat per mantenir l’esperit de col·lectivitat que ens permeti generar el punt de trobada i reflexió.

Només necessitem que ens acompanyeu.

Ferran Murillo
Director del Teatre Tantarantana

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.