EL TANTARANTANA MÉS ACCESSIBLE AQUESTA TEMPORADA

El Teatre Tantarantana incorpora l’accessibilitat dins la seva programació amb funcions accessibles, funcions relaxades i funcions subtitulades al castellà i l’anglès.

Els serveis d’audiodescripció, subtitulació, interpretació en llengua de signes, so amplificat i bucle magnètic estaran disponibles el dia de la funció a la sala del teatre. Si teniu qualsevol dubte, poder consultar al personal de sala quan vingueu a la funció.

FUNCIONS ACCESSIBLES
I FUNCIONS RELAXADES

Els espectacles accessibles són funcions que compten amb servei d’audiodescripció, subtitulació, interpretació en llengua de signes, bucle magnètic i so amplificat.

En les funcions relaxades hi ha un ambient acollidor i compten amb regles més tolerants durant la funció, pel que fa al moviment, al soroll i les entrades i sortides del públic. Aquestes funcions no compten amb mesures d’accessibilitat.

Atenció: En les funcions accessible i relaxades les localitats són sense numerar.

ENTRADES

DESCOMPTES

Funcions accessibles: 14 euros

El preu de les entrades és de 14 euros amb la Targeta acreditativa de discapacitat.

Si utilitzes qualsevol de les mesures d’accessibilitat que incorpora l’activitat. Cal que ho comuniquis al següent correu electrònic.

Reserva de grups: Si formes part d’una entitat i vols venir en grup a gaudir d’un espectacle accessible, envia’ns un correu electrònic al següent correu electrònic.

 

Funcions relaxades: 7’25 euros

Preu per sessió i persona. Els educadors i monitors no paguen.

Reserva de grups: Per assistir a aquestes sessions matinals cal fer la reserva de les localitats a través del següent correu electrònic. També, ens pots trucar al 93 441 70 22 o bé, enviar un Whatsapp al 645 87 82 36.

 

FORMES DE PAGAMENT

Web. Les entrades es poden comprar a través de la web en el següent enllaç o al botó de ‘comprar’ que hi ha a la fitxa dels espectacles.

 

Telefònicament. Es pot fer la compra d’entrades amb targeta de crèdit a través del telèfon: 93 441 70 22. En aquest cas, s’ha de facilitar les dades personals al responsable de taquilla. Les dades seran tractades amb confidencialitat i en cap cas seran registrades. A través de Bizum via Whatsapp contactant al telèfon mòbil 645 87 82 36. Per fer la reserva de les localitats, cal fer el pagament en màxim 30 minuts.

 

En taquilla. Les entrades es poden comprar en taquilla amb efectiu, targeta de crèdit o Bizum.

 

Transferència bancària. Aquesta forma de pagament només serà operativa per la reserva de grups. Per fer el bloqueig de les localitats, cal fer el pagament una setmana abans de la realització de la funció i enviar el comprovant al següent correu electrònic

 

HORARIS DE VENDA D’ENTRADES

L’horari de taquilla per la venda d’entrades i consultes és de dimecres a diumenge de 17:30 a 20:00. Si tens qualsevol dubte relacionat amb les entrades o la compra et pots dirigir a l’Andrés Santos, responsable de taquilla i cap de sala al següent correu electrònic, trucant al 93 441 70 22 o per WhatsApp al 645 87 82 36.

 

MESURES D’ACCESSIBILITAT

ACCESSIBILTIAT AUDITIVA

Servei de subtitulació. Consulta en la programació els espectacles i els dies que s’oferirà el servei de subtitulació en castellà, anglès o català. Es recomana escollir les localitats entre les files 6-9 per la seva visibilitat. El servei estarà disponible en la sala el dia de la funció.

 

Servei d’interpretació en llengua de signes catalana. Consulta en la programació els espectacles i els dies que s’oferirà el servei de interpretació en llengua de signes. Es recomana escollir les localitats entre les files 5-7 per la seva visibilitat. El servei estarà disponible en la sala el dia de la funció.

 

Servei d’anells d’inducció magnètica o bucles magnètics individuals. El Tantarantana compta amb bucles magnètics individuals pels públics que disposin d’audiòfons o d’implants equipats amb bobina de recepció T (tele-bobina).L’espai que disposa d’aquest servei és la Sala Baixos. Consulteu a la pàgina de l’espectacle si hi ha alguna restricció.

 

So amplificat amb auriculars. El públic que tinguin problemes d’audició o simplement vulguin sentir millor l’obra ho podrà fer a través d’un auricular amb el qual podrà modificar el volum.

 

ACCESSIBILITAT VISUAL

Servei d’audiodescripció. Consulta en la programació els espectacles i els dies que s’oferirà el servei d’audiodescripció. Es recomana escollir les localitats entre les files 1-3 per la seva visibilitat. El servei estarà disponible el dia de la funció, cal que agafeu els receptors abans d’entrar a sala.

 

Web. La web del Teatre Tantarantana està adaptada. Llegir Política d’accessibilitat.


Gossos d’assistència. 
Els gossos d’assistència poden accedir a les funcions, el teatre compta amb abeuradors. Consulta al personal de sala quan vinguis a la funció.

 

ACCESSIBILITAT FÍSICA

Seients. El Teatre Tantarantana disposa de dos seients adaptats per a persones amb mobilitat reduïda a la Fila 1 butaca 8 i 9 de la Sala Baixos22.

 

Accés. L’entrada a la sala es fa pel carril tècnic a la vora de l’entrada principal. La Sala Àtic22 no és accessible.

 

Lavabo. A la Sala Baixos22 hi ha un lavabo adaptat. Consulta al personal quan vinguis a la funció.

 

COM ARRIBAR

El Teatre Tantarantana es troba al carrer de les Flors número 22 situat al barri del Raval de Barcelona. Gairebé a la cantonada amb la Ronda de Sant Pau, pròxim a l’avinguda de Paral·lel.

 

TRANSPORT ACCESSIBLE

Al teatre pots arribar caminant, amb autobús, metro o cotxe.

Si vens en autobús, qualsevol de les següents línies són accessibles. Els autobusos més pròxims són el 21, D20, D50, H14, V11, 121, 88, 88D, N6 i N0.

Si vens en metro, la parada Paral·lel és la més pròxima al teatre i és accessible. Per aquesta parada passen les línies L2 i L3. Cal sortir per Ronda de Sant Pau.

Si vens en cotxe els pàrquings privats més pròxims són el Parking Saba Bamsa Paral·lel (Carrer de l’Abat Safont, 2), el Paralelo Gestypark (Carrer d’Aldana, 5), Parking Poeta Cabanyes (Carrer del Poeta Cabanyes, 4) i el Parking Tryp Apolo (Av. del Paral·lel, 57).

 

CONTACTE I ATENCIÓ AL PÚBLIC

ATENCIÓ AL PÚBLIC

Si tens qualsevol dubte, comentari o suggeriment sobre l’accessibilitat del teatre, podeu contactar amb la persona responsable Ana Candela Campello al següent correu electrònic, al telèfon 93 441 70 22 o per WhatsApp al 645 87 82 36.

Per la creació de grups, cal contactar amb Ana Candela Campello al següent correu electrònic, al telèfon 93 441 70 22 o per WhatsApp al 645 87 82 36.

L’horari d’atenció a dubtes i suggeriments és de dilluns a divendres de 10:00 del matí al 17:30 de la tarda.

 

VENDA D’ENTRADES

Si tens qualsevol dubte relacionat amb les entrades o la compra et pots dirigir a l’Andrés, responsable de taquilla i cap de sala al següent correu electrònic, trucant al 93 441 70 22 o per WhatsApp al 645 87 82 36.

L’horari de taquilla per la venda d’entrades i consultes és de dimecres a diumenge de 17:30 a 20:00.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.