Saltar al contingut principal

EL TANTARANTANA MÉS ACCESSIBLE AQUESTA TEMPORADA

El Teatre Tantarantana incorpora l’accessibilitat dins la seva programació amb funcions adaptades amb audiodescripció, subtitulació, interpretació en llengua de signes, so amplificat i bucle magnètic.Tots els espectacles de la Sala Baixos 22 comptaran amb so amplificat i bucle magnètic a partir de la segona setmana de representació. En les funcions accessible les localitats són sense numerar.

ESPECTACLES ACCESSIBLES TEMPORADA 23-24

CANÇONS QUE ACABEN EN FADE OUT

Una conferència cantada sobre feminismes i dissidències LGTBIQ+ en la música de la Transició espanyola.
De la companyia Copla de Wisconsin
Funció accessible: Diumenge 17 de desembre, 19:00
Sala Baixos 22
Mesures d’accessibilitat: Audiodescripció, interpretació en llengua de signes, subtítols, bucle magnètic i so amplificat. Aquesta sessió és accessible per persones amb mobilitat reduïda, la sala compta amb quatre seients adaptats a la Fila 1 butaca 5, 6, 7 i 8.
Més informació sobre l’espectacles en aquest enllaç.

HERMAFRODITES A CAVALL ENTRE LA REBEL·LIÓ I EL DESIG

Un espectacle sobre les intersexualitats en primera persona que mostra com canvia la història quan l’expliquem nosaltres mateixes.
De Colectivo que no salga de aquí
1era Funció accessible: Dissabte 3 de febrer, 20:30
2ona Funció accessible: Diumenge 4 de febrer, 19:00
Sala Baixos 22
Mesures d’accessibilitat: Audiodescripció, interpretació en llengua de signes, subtítols, bucle magnètic i so amplificat. Aquesta sessió és accessible per persones amb mobilitat reduïda, la sala compta amb quatre seients adaptats a la Fila 1 butaca 5, 6, 7 i 8.
Més informació sobre l’espectacles en aquest enllaç.

ISEKAI: HISTÒRIA D’UN SEGREST

Quan ja no tenim l’oportunitat d’un futur en aquest món, ens connectem a un altre.
De La Salamandra
Dimecres 7 de febrer, 17:30h (Funció dirigida a centres d’estudis)
Sala Àtic 22
Mesures d’accessibilitat: Audiodescripció, interpretació en llengua de signes, subtítols, bucle magnètic i so amplificat. Aquesta sessió no és accessible per persones amb mobilitat reduïda, l’accés a la Sala Àtic es fa per escales i l’espai no compta amb ascensor.
Més informació sobre l’espectacles en aquest enllaç.

TOT EN ORDRE

Un espectacle sobre una família amb un nen amb trastorn de l’espectre autista.
De La Maièutica
Funció accessible: Divendres 21 de juny, 20:00
Sala Àtic 22
Mesures d’accessibilitat: Audiodescripció, interpretació en llengua de signes, subtítols, bucle magnètic i so amplificat. Aquesta sessió no és accessible per persones amb mobilitat reduïda, l’accés a la Sala Àtic es fa per escales i l’espai no compta amb ascensor.
Més informació sobre l’espectacles en aquest enllaç.

 

ENTRADES

DESCOMPTES

Funcions accessibles: 14€
Amb la Targeta acreditativa de discapacitat.

Les entitats poden fer reserves per grups. Per fer la petició cal enviar un correu electrònic a premsa@tantarantana.com.

 

Funcions accessibles per centres educatius: 10€
Preu per sessió i alumne. Els educadors i monitors no paguen.

Cal fer la reserva de les localitats a través del següent correu electrònic distribucio@tantarantana.com. Trucant al 93 441 70 22 . O bé, enviar un Whatsapp al 645 87 82 36.

FORMES DE PAGAMENT

Web. Les entrades es poden comprar a través del següent enllaç https://proticketing.com/tantarantana/ca_ES/tickets o clicant en el botó de ‘comprar’ que hi ha a la fitxa dels espectacles.

 

En taquilla. Les entrades es poden comprar en taquilla amb efectiu o targeta de crèdit.

 

Transferència bancària. Aquesta forma de pagament només serà operativa per la reserva de grups. Per fer el bloqueig de les localitats, cal fer el pagament 15 dies abans de la realització de la funció i enviar el comprovant al següent correu electrònic premsa@tantarantana.com. 

 

HORARIS DE VENDA D’ENTRADES

L’horari de taquilla per la venda d’entrades i consultes és de dimecres a diumenge de 17:30 a 20:00. Si tens qualsevol dubte relacionat amb les entrades o la compra et pots dirigir al responsable de taquilla i cap de sala al següent correu electrònic taquilles@tantarantana.com, trucant al 93 441 70 22 o per WhatsApp al 645 87 82 36.

 

CONDICIONS DE LES SALES

Sala Baixos 22. La sala disposa de dos seients adaptats per a persones amb mobilitat reduïda a la Fila 1 butaca 8 i 9 de la Sala Baixos22. Exceptuant els dies de funció accessible que comptarà amb quatre seients adaptats a la Fila 1 butaca 5, 6, 7 i 8. L’accés a la sala es fa pel carril tècnic a la vora de l’entrada principal. L’espai compta amb un lavabo adaptat Consulta al personal de sala.

Sala Àtic 22. La sala no és accessible per persones amb mobilitat reduïda, l’accés es fa per escales i l’espai no compta amb ascensor.

MESURES D’ACCESSIBILITAT

ACCESSIBILITAT AUDITIVA

Servei de subtitulació. Consulta en la programació els espectacles i els dies que s’oferirà el servei de subtitulació. El servei estarà disponible en la sala el dia de la funció.

 

Servei d’interpretació en llengua de signes catalana. Consulta en la programació els espectacles i els dies que s’oferirà el servei d’interpretació en llengua de signes. El servei estarà disponible en la sala el dia de la funció.

 

Servei d’anells d’inducció magnètica o bucles magnètics individuals. El Tantarantana compta amb bucles magnètics individuals pels públics que disposin d’audiòfons o d’implants equipats amb bobina de recepció T (tele-bobina). El servei estarà disponible en la sala el dia de la funció accessible i a tots els espectacles de la Sala Baixos 22 a partir de la segona setmana de representació. Cal agafar els receptors a taquilla abans d’entrar a sala. Consulteu a la pàgina de l’espectacle si hi ha alguna restricció.

 

So amplificat amb auriculars. El públic que tinguin problemes d’audició o simplement vulguin sentir millor l’obra ho podrà fer a través d’un auricular amb el qual podrà modificar el volum. El servei estarà disponible en la sala el dia de la funció accessible i a tots els espectacles de la Sala Baixos 22 a partir de la segona setmana de representació. Cal agafar els receptors a taquilla abans d’entrar a sala. Consulteu a la pàgina de l’espectacle si hi ha alguna restricció.

 

ACCESSIBILITAT VISUAL

Servei d’audiodescripció. Consulta en la programació els espectacles i els dies que s’oferirà el servei d’audiodescripció. El servei estarà disponible el dia de la funció, cal agafar els receptors abans d’entrar a sala.

 

Web. La web del Teatre Tantarantana és accessible. Podeu llegir la Política d’accessibilitat a través del següent enllaç: .


Gossos d’assistència. 
Els gossos d’assistència poden accedir a les funcions, el teatre compta amb abeuradors. Consulta al personal de sala quan vinguis a la funció.

 

ACCESSIBILITAT FÍSICA

Seients. El Teatre Tantarantana disposa de dos seients adaptats per a persones amb mobilitat reduïda a la Fila 1 butaca 8 i 9 de la Sala Baixos22. Exceptuant els dies de funció accessible que comptarà amb quatre seients adaptats a la Fila 1 butaca 5, 6, 7 i 8.

 

Accés. L’entrada a la sala es fa pel carril tècnic a la vora de l’entrada principal. La Sala Àtic22 no és accessible, l’accés es fa per escales i l’espai no compta amb ascensor.

 

Lavabo. A la Sala Baixos22 hi ha un lavabo adaptat. Consulta al personal de sala.

 

COM ARRIBAR

El Teatre Tantarantana es troba al carrer de les Flors número 22 situat al barri del Raval de Barcelona. Gairebé a la cantonada amb la Ronda de Sant Pau, pròxim a l’avinguda de Paral·lel.

TRANSPORT ACCESSIBLE

Al teatre pots arribar caminant, amb autobús, metro o cotxe.

Si vens en autobús, qualsevol de les següents línies són accessibles. Els autobusos més pròxims són el 21, D20, D50, H14, V11, 121, 88, 88D, N6 i N0.

Si vens en metro, la parada Paral·lel és la més pròxima al teatre i és accessible. Per aquesta parada passen les línies L2 i L3. Cal sortir per Ronda de Sant Pau.

Si vens en cotxe els pàrquings privats més pròxims són el Parking Saba Bamsa Paral·lel (Carrer de l’Abat Safont, 2), el Paralelo Gestypark (Carrer d’Aldana, 5), Parking Poeta Cabanyes (Carrer del Poeta Cabanyes, 4) i el Parking Tryp Apolo (Av. del Paral·lel, 57).

 

CONTACTE I ATENCIÓ AL PÚBLIC

ATENCIÓ AL PÚBLIC

L’horari d’atenció a públics és de dilluns a divendres de 10:00 del matí al 17:30 de la tarda. Si tens qualsevol dubte, comentari o suggeriment sobre l’accessibilitat del teatre, podeu contactar amb la persona responsable al següent correu electrònic premsa@tantarantana.com, al telèfon 93 441 70 22 o per WhatsApp al 645 87 82 36.

VENDA D’ENTRADES

L’horari de taquilla per la venda d’entrades i consultes és de dimecres a diumenge de 17:30 a 20:00. Si tens qualsevol dubte relacionat amb les entrades o la compra et pots dirigir al responsable de taquilla i cap de sala al següent correu taquilles@tantarantana.com o trucant al 93 441 70 22.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.