Saltar al contingut principal

NOTÍCIES

El Teatre Tantarantana amplia la seva col·laboració amb Sant Joan de Déu

SANT JOAN DE DEU | REDACCIÓ

Aquesta setmana el Teatre Tantarantana ha fet un pas endavant amb el tancament d’un acord de col·laboració amb l’Obra Social Sant Joan de Déu, amb l’objectiu de fer créixer el seu vessant solidari.

L’acord inclou prop d’una desena de vies de col·laboració, de les quals ja es posen en marxa algunes des d’aquesta mateixa setmana.

La primera via de col·laboració serà l’ampliació de la butaca solidària, que no només s’aplicarà a totes les estrenes familiars com fins ara, sinó també als espectacles per adults, per obrir l’accés a la cultura a altres col·lectius atesos als centres de Sant Joan de Déu, com ara persones sense llar, persones amb trastorn de salut mental i/o discapacitat intel·lectual, etc. Més teatre perquè més persones en situacions de dependència o d’exclusió social accedeixin a la cultura.

Un altre dels acords de col·laboració se centra a la participació en la Magic Line, tant amb la donació d’entrades gratuïtes als diversos espectacles del centre cultural per poder premiar les persones que participen a la iniciativa d’alguna manera, com amb la participació en l’organització de l’espectacle a la plaça de la Catedral al finalitzar l’esdeveniment. El director del teatre Ferran Murillo va comentar sobre la Magic Line: “Ens fa molta il·lusió ser partícips d’un esdeveniment que mou tanta gent. I si podem incentivar que vagi encara millor… doncs més il·lusió encara!”.

Però el projecte més ambiciós i també el més engrescador per a l’equip del teatre vindrà més endavant, i implica la col·laboració de les companyies residents i properes al Teatre. Consisteix en l’organització de tallers de creació escènica per a persones ateses des d’alguns dels centres de Sant Joan de Déu a la zona del Raval i Poble Sec de Barcelona.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.