Saltar al contingut principal

NOTÍCIES

TANCADA CONVOCATÒRIA CÀSTING: PER L’ESPECTACLE ‘LA VIDA ATURADA’

Busquem una intèrpret per l’espectacle ‘La vida aturada’, una producció d’ATIC i Teatre Tantarantana.

 

ATENCIÓ: Estem en procés de selecció, moltíssimes gràcies per l’alta participació. Les persones seleccionades heu rebut un correu electrònic. A la resta de companyes, dir-vos que esperem de tot cor treballar juntes en una altra ocasió.

 

Introducció

L’espectacle La vita aturada de Lucia Calamaro amb la direcció de Roberto Romei és la nova producció pròpia del Tantarantana. La producció es construeix en les línies del Tantarantana de portar textos de dramaturgs i dramaturgues que estan destacant als seus països corresponents i que a Barcelona encara no són conegudes o no s’han representat. En aquest cas presentem el text de la Lucia Calamaro, actualment una de les dramaturgues italianes més importants a Itàlia, guardonada amb diversos premis i que va estrenar una de les seves obres a la darrera edició del Festival d’Automne de Paris. La vita aturada és presentarà a l’espai Baixos 22 del Teatre Tantarantana.

 

Perfil de l’intèrpret

Per a aquest espectacle, busquem una intèrpret que tingui màxim 25 anys i pugui donar aparença d’adolescent. Altres requisits que tindrem en compte seran:

  • Tenir el Grau en Art Dramàtic o formació d’interpretació amb un mínim de 3 anys cursats.
  • Haver format part d’algun muntatge professional.
  • Tenir disponibilitat completa els mesos d’assaig, estrena i exhibició de la proposta: juny, octubre i novembre.

Per presentar-te al càsting pots fer-nos arribar una fotografia i el teu currículum abans del 3 de maig a les 23:59 a través del següent formulari: https://podio.com/webforms/29564022/2435254 

 

Condicions i jornades

  • Primera representació al mes de juny i temporada a la Sala Baixos 22 del 6 de novembre a l’1 de desembre de 2024.
  • Remuneració segons conveni.

 

Selecció i prova presencial

La primera selecció serà efectuada sobre el material enviat. A partir d’aquí les persones seleccionades seran convocades per dur a terme una prova presencial. Les proves es faran al Teatre Tantarantana on trobaràs part de l’equip artístic de la proposta i també alguns dels altres intèrprets de la peça.

 

Consideracions finals

Sabem què significa pensar, realitzar i presentar-se a un càsting, per tant, valorem moltíssim el temps dedicat i la predisposició que suposa. T’animem perquè t’ho passis de la millor manera possible i et sentis totalment lliure i còmoda.

 

Informació, suggeriments i dubtes a:

Qualsevol dubte podeu contactar a: jpuig@tantarantana.com o bé, trucar al 934 41 70 22.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.