NOTÍCIES

‘CALÉNDULA’ DE LAURA MIHON DEL 21 AL 24 DE SETEMBRE

<< Una obra sobre la fortuna i el desassossec de tenir un cos >>

L’autora i directora Laura Mihon presenta al Teatre Tantarantana del 21 al 24 de setembre l’espectacle, Caléndula, interpretat per Patry Calzada i Patri Caso. Una obra fruit de la relació hipocondríaca de l’autora amb el seu propi cos, que parla des de l’humor de la fragilitat i la mortalitat.

 

BARCELONA, 12 SETEMBRE. L’autora i directora Laura Mihon presenta al Teatre Tantarantana del 21 al 24 de setembre l’espectacle, Caléndula, interpretat per Patry Calzada i Patri Caso. Una obra fruit de la relació hipocondríaca de l’autora amb el seu propi cos, que parla des de l’humor de la fragilitat i la mortalitat.

A cavall entre el text, la performance i el moviment, el muntatge tracta la fortuna i el desassossec de tenir cos, a través d’una successió d’escenes episòdiques que plantegen diferents situacions: l’autora no vol tenir un cos i s’ha convertit en un text; les actrius presenten les seves corporalitats; una mare i una filla s’enfronten a la caiguda de la primera dent; o una persona ha fet quaranta anys i ha decidit no sortir més del llit.

Una trobada íntima i honesta, on l’autora i les actrius conviden al públic a embarcar-se en un divertit i poètic viatge cap al centre dels cossos per explorar des del joc la por al patiment. Una obra “vitalista i optimista d’acceptació dels cossos” explica l’autora.

Amb Caléndula Mihon s’endinsa en l’aventura de pensar el cos des del cos per riure i pel camí assumir “potser una mica més la nostra condició de vulnerable i mortal’, afegeix.

Laura Mihon inicia la seva trajectòria al Col·lectiu La Santa amb qui foma part del Programa de suport a la creació del Tantarantana dins del Projecte de companyies en residència El Cicló del 2015 al 2018. És autora i directora de Quan acabi la nit (2016), Una casa a l’Est (2017) i L’hora blava (2018), estrenades al teatre.

 

Fitxa artística:

Autoria i direcció: Laura Mihon Ajudantia de direcció: Patri Rivero Interpretació: Patry Calzada i Patri Caso Espai escènic, fotografia i vídeo: Daniel Ruiz Espai sonor: Mario Amós Morellón Il·luminació: Eloi Pla

 

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.