NOTÍCIES

Tres obres del Tantarantana s’assagen a Fabra i Coats

BARCELONA CULTURA

La meva violència, Destination Moon i Els ocells ho fan, les balenes i les puces, també són tres peces escèniques que s’estrenaran aquesta primavera al Tantarantana. Però abans hauran passat per Fabra i Coats: Fàbrica de Creació a complir les llargues jornades d’assajos pertinents. Les tres produccions estan emmarcades dins del Projecte de Suport a la Creació anomenat El Cicló que el teatre del Raval va engegar el 2014.

La meva violència (a la imatge), de Produït per H.I.I.I.T, s’ha posat a punt a la Fabra per a l’estrena del proper 14 d’abril del 12 al 29 de març. El text, obra de Llàtzer Garcia, està inspirat lliurement en l’obra de John Osborne Look back in anger i se centra en unes persones violentades pel seu entorn i que no saben com gestionar la ira que senten al seu interior.

Per la seva banda, Paradiso 99 van encetar ahir dia 29 la seva estada destinada a desenvolupar la peça Destination Moon i que s’allargarà fins a l’1 de maig. Es tracta d’un drama distòpic que explica el viatge de dos germans, amb l’estètica catastrofista de les pel·lícules de ciència-ficció i terror dels anys 50.

En darrer lloc, la companyia Obskené ocuparà la sala 3 d’assaig durant deu jornades, de l’1 al 16 d’abril, per assajar Els ocells ho fan, les balenes i les puces, també. Inspirada en el llibre La vida amorosa dels animals de la pedagoga Katharina von der Gatheni i la il·lustradora Anke Kuh, és un espectacle familiar (recomanat a partir de 8 anys) que mostra com, en el regne animal, en matèria de relacions i criança existeixen més variacions de les que sovint ens pensem.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.