Saltar al contingut principal

NOTÍCIES

LAMARE DU A ESCENA FINS A TRES VERSIONS DE ‘SWIMMING POOL’ PER OFERIR DIFERENTS VISIONS DELS MATEIXOS CONFLICTES.

<<Mira, nosaltres som la piscina: tot allò que ens ha deteriorat, tot allò que ens fa insuportables>>

Del 18 d’octubre al 5 de novembre, Companyia laMare estrena a la Sala Àtic 22 del Teatre Tantarantana el seu primer espectacle, Swimming pool, basat en l’obra del dramaturg valencià Juli Disla. Un muntatge que presenta tres versions, on actrius i actors interpreten diferents personatges cada dia, per mostrar com els mateixos conflictes familiars i sexoafectius poden esdevenir diferents condicionats pel gènere, la identitat sexual, el tipus de parella o rol que s’ocupa en una relació.

 

BARCELONA, 10 D’OCTUBRE. Fer Rivas s’estrena com a directora en aquesta comèdia dramàtica amb un argument que es centra en la relació entre dos germans que viuen a casa dels pares. Una obra on en paraules de la directora s’ha fet evident “com els personatges i els conflictes es modifiquen subtilment, però de manera profunda, segons qui l’interpreta”.

Swimming pool és un espectacle coral on les i els intèrprets, Mireia Giràldez, Quique Muro, Eloi Duran, Pau Oliver i Emma Clarke, hi són sempre presents i es reparteixen els personatges en directe. La peculiaritat escènica de la proposta radica en la seva ambientació, amb una posada en escena minimalista, un jardí infinit de gespa verda, un vestuari aparentment perfecte i un espai sonor a càrrec d’Eloi Duran, que combina l’electrònica i la veu en directe per reforçar la idea que els patrons familiars es repeteixen.

Aquesta producció s’ha fet amb una mirada sostenible a nivell mediambiental seguint la Guia de Sostenibilitat creada per Mireia Giràldez, actriu de l’espectacle, amb el suport de la Beca Pensament i Cultura 2021 de l’OSIC.

 

Fitxa artística:

Companyia Companyia laMare Dramatúrgia Juli Disla Direcció Fer Rivas Ajudantia de direcció Paula Vicente Interpretació Mireia Giràldez, Quique Muro, Eloi Duran, Pau Oliver, Emma Clarke Escenografia Pau Bösch Vestuari Helena Calafell Il·luminació Mariona Signes Espai sonor Eloi Duran, Companyia LaMare Assessorament de direcció Helena Tornero Assessorament de moviment Lisa Reventós Papo Assessorament de producció Natàlia Boronat Producció Companyia laMare

 

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.