Saltar al contingut principal

NOTÍCIES

QUÈ PASSA QUAN ES TRENCA UNA AMISTAT? ESTRENA DE BFF (BEST FRIENDS FOREVER) DE MARTA ALBERT

<< Best Friends Forever és una dramèdia sobre el dol d’una amistat que s’acaba mentre de fons sona Britney Spears >>

L’autora i directora Marta Albert torna al Tantarantana després de presentar l’obra aclamada pel públic sobre els TCA, Para ver si así me quieres la passada temporada 22-23, i en aquesta ocasió, ho farà amb l’estrena de BFF, protagonitzada per Lluna Gay i Aniol Gual. Una dramèdia pop que parla de l’amistat i del dol quan aquesta es trenca, que es podrà gaudir del 9 de novembre al 3 de desembre a la Sala Àtic 22.

 

BARCELONA, 2 DE NOVEMBRE. Best Friends Forever parla de l’amor per les amistats i de les fases que recorre una relació íntima entre dues persones que es coneixen des de petites: l’enamorament, el trencament i el comiat. La companyia declara que “sempre es col·loca a la parella com el màxim referent d’amor i poc es parla de l’amor que sentim per les amigues, i del dolor que se sent quan aquestes relacions es trenquen”.

L’obra té una estructura cinematogràfica, està plena de referents pops i explica el dramàtic final de dues amigues utilitzant l’humor. Amb BFF l’autora i directora presenta els diferents fils que teixeixen una amistat per parlar de l’admiració, la pertinença, la curiositat i l’eufòria, però també l’enveja, la competitivitat i la possessió.

 

Fitxa artística:

Companyia Círculo Barcelona Producció Calsec Films Autoria i direcció Marta Albert Ajudantia de direcció Júlia Cortina i López Interpretació Lluna Gay i Aniol Gual Il·luminació Marina Mora Escenografia Cesc Colomina Vestuari Daniel Yuste i Adaya Rois Audiovisuals companyia Marta Polo, Miquel Eduard Ortega i Manuela Greene Community manager companyia Adriana Jacome Disseny companyia Marc Palou Producció executiva Carla Verdú

 

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.