Saltar al contingut principal

NOTÍCIES

CAROL LÓPEZ PRESENTA ‘ESTO NO ES JAMAICA’: HISTÒRIES AMB ORGULL PER SER DEL PRAT. 

<< Aquesta història esdevé al Prat, però podria succeir en qualsevol lloc del món. Les històries locals poden ser universals>>

Teatre Kaddish es posa sota la direcció de Carol López i presenta Esto no es Jamaica a la Sala Baixos 22 del Teatre Tantarantana, del 15 de novembre al 3 de desembre. L’obra, interpretada per Sheila Fernández, Marina Mora, Rocío Quesada, Albert Riballo i Ángel Roldán, neix amb clara vocació de reivindicar la identitat de qualsevol ciutat de l’extraradi, a través de diferents històries protagonitzades per les filles i fills de la classe obrera migrada a la recerca d’un futur als anys seixanta.

 

BARCELONA, 08 DE NOVEMBRE. Un muntatge en dos temps, present i passat, que es presenta com un collage de vides per confrontar la història d’uns pares i mares que van arribar a una ciutat somiant amb un avenir millor i la història dels descendents desarrelats, que després de renegar durant molt de temps de la seva ciutat d’acollida, actualment reivindiquen l’orgull de ser de l’extraradi, l’orgull de ser del Prat.

L’autora i directora presenta personatges de les perifèries que “s’han sentit estigmatitzats per no pertànyer a la gran ciutat”, que defensen la identitat que han construït i que ara els hi volen arrabassar, perquè “el Prat està de moda” i ja ningú vol viure a les urbs, afegeix la companyia.

Esto no es Jamaica és una comèdia basada en experiències personals, que parla de temes rellevants a qualsevol ciutat del món, com són l’ecologia, la identitat, la diversitat o la comunitat, al mateix temps recorda la singularitat d’on vivim.

 

Fitxa artística:

Companyia Teatre Kaddish Autoria i direcció Carol López Ajudant de direcció Paul Berrondo Auxiliar de direcció Nuna Airob Interpretació Sheila Fernández, Marina Mora, Rocío Quesada, Albert Riballo i Ángel Roldán Espai sonor Ivó Valdivielso Disseny de llums i recolzament tècnic Teatre l’Artesà Teatre Kaddish Fotografia Inma Quesada Producció executiva Teatre Kaddish

 

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.